MEDYA

Aleyna Tilki’nin Osmancık konseri iptal edildi

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan ve her anını takipçileriyle paylaşan Tilki’nin son paylaşımı tepki toplamış ve gündem olmuştu. LGBT paylaşımıyla gündem olan genç şarkıcının paylaşımına yorum yağmış ve çok sayıda tepki gelmişti. Aleyna Tilki ile ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı ve şarkıcının Çorum’un Osmancık ilçesinde vereceği konser iptal edildi.

Paylaşımları ve açıklamaları ile sık sık gündem olan Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla yine gündeme oturdu. LGBT paylaşımıyla gündem olan Tilki’ye çok sayıda tepki geldi. LGBT karşıtı yürüyüşe tepki gösteren ve bununla ilgili düşüncelerini paylaşan Tilki’ye tepki üstüne tepki yağarken Osmancık’ta vereceği konserin de belediye tarafından iptal edildiği öğrenildi.

LGBT PAYLAŞIMI TEPKİ TOPLADI

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabı üzerinden LGB karşıtı yürüyüşe tepki gösterdi. Konuyla ilgili düşüncelerini sosyal medya hesabından paylaşan Tilki, ‘LGBTİ+ karşıtı yürüyüşü ne ya? Toplumda yarattığınız ayrımcılığın bir karması yok mu zannediyorsunuz? Duygu ve tensel dünyalarımızın protesto edilmesi doğaya aykırı! Zihniyetler çok korkunç…’ ifadelerini kullandı.

KONSERİ İPTAL EDİLDİ

LGBT paylaşımıyla sosyal medyanın gündemine yerleşen Aleyna Tilki’nin 25 Eylül tarihinde Osmancık ilçesinde vereceği konser de iptal edildi. Osmancık Belediyesi tarafından iptal edilen konserle ilgili belediye tarafından açıklama geldi. Söz konusu açıklamada ‘İlçemiz kadim medeniyetlere ev sahipliği yapmış tarih ve kültür şehridir. Osmancık halkı sanata ve sanatçıya büyük değer vermektedir. Ancak şarkıcı Aleyna Tilki’nin röportajlarında ve 17 Eylül 2022 tarihinde sosyal medyada yapmış olduğu kültürümüzle bağdaşmayan açıklamaları, halkımızın nezdinde üzüntüyle karşılanmıştır. 24 Eylül Cumartesi günü düzenlenmesi planlanan konser, bugün itibariyle iptal edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.’ ifadelerine yer verildi.

Başa dön tuşu