MEDYA

All Dergisi Tozlu Yaka oyuncularına yer verdi

All Dergisi, Tozlu Yaka oyuncularının muhteşem karelerine yer verdi. FOX TV’de yayınlanan ve bu yazın en çok izlenen dizilerinin başında gelen Tozlu Yaka dizisinin oyuncuları All Dergisi’ndeki kareleriyle gündem oldu. All Dergisi’nin kapak yüzü olan genç oyuncuların pozları çok konuşuldu. Sevilen dizinin sevilen oyuncularının dergideki fotoğrafları sosyal medyanın da en çok konuşulan konuları arasına yerleşti. Tozlu Yaka dizisinin final olacağına dair iddialar gündeme gelmeye başlamıştı. Final iddiaları dizinin hayranlarını bir hayli üzerken genç oyuncuların muhteşem pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

FOX TV’de yayınlanan ve bu yazın en çok ses getiren yapımlarından biri olan Tozluyaka dizisinin genç yıldızları All Dergisi’nin kapak yüzü oldu. Dergideki pozları çok konuşulan oyuncuların pozlarına beğeni ve yorum yağdı. Sosyal medyanın da gündemine yerleşen kapak fotoğrafı çok beğenildi. Tozluyaka dizisinin sevilen karakterlerinin birlikte yer aldığı kapak fotoğrafı sosyal medyada da geniş yer buldu.

TOZLUYAKA OYUNCULARI ALL DERGİSİ’NDE

All Dergisi, Tozluyaka oyuncularını ‘Parlayan 9 Yıldız’ başlığıyla kapak yüzü yaptı. Derginin kapak yüzü olan oyuncuların pozları sosyal medyaya damga vurdu. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiren dizinin sevilen oyuncularının dergi pozuna beğeni ve yorum yağdı.

TOZLUYAKA FİNAL Mİ OLUYOR?

FOX’un sevilen dizisi Tozluyaka ile ilgili geçtiğimiz günlerde final iddiaları gündeme gelmişti. Sevilen dizinin reyting sonuçları şimdilik bekleneni karşılasa da reytinglerin düşüşe geçmesi halinde dizinin Ekim ayında ekrana veda edebileceği konuşuluyor. Yeni sezonun başlaması ve dizilerin ekrana geri dönmesiyle izlenme oranlarında düşüş yaşanması halinde final kaçınılmaz olabilir. Şimdilik Tozluyaka dizisinin final yapması gibi bir durum gündemde değil. Dizinin akıbeti önümüzdeki haftalarda belli olacak.

TOZLUYAKA DİZİSİ OYUNCULARI

– Dolunay Soysert

– Emre Kınay

– Tayanç Ayaydın

– Çağla Şimşek

– Ulvi Kahyaoğlu

– Serra Pirinç

– Ecem Çalhan

– Kaan Miraç Sezen

– Durukan Çelikkaya

– Özgür Daniel Foster

– Ahmet Haktan Zavlak

– Can Bartu Arslan

 

Başa dön tuşu