MEDYA

Alparslan Büyük Selçuklu Seferiye Hatun gerçek adı ne? Kayra Zabcı kimdir?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu bomba gibi bir bölümle yeni sezona giriş yaptı. Uzun bir süredir merak ve heyecanla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda da önemli değişiklikler oldu. Akça Hatun’a hayat veren güzel oyuncu Fahriye Evcen geçtiğimiz sezon diziye veda etmişti. Dizinin yeni sezonunda yeni oyuncular kadroya dahil olurken izleyicinin en çok dikkatini çeken isim ise Seferiye Hatun rolündeki Kayra Zabcı oldu.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna dahil olan güzel oyuncu Kayra Zabcı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Seferiye Hatun’a hayat veren genç oyuncu Kayra Zabcı’nın hayatı ve hakkındaki tüm detaylar yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Peki, Kayra Zabcı kimdir? Alparslan Büyük Selçuklu Seferiye Hatun Kayra Zabcı kaç yaşında, nereli? Kayra Zabcı hangi dizilerde rol aldı? İşte tüm merak edilenler…

YENİ SEZONDA SEFERİYE HATUN DÖNEMİ

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu’nun yeni sezonu başladı. Yeni sezonun ilk bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkan dizinin oyuncu kadrosuna da önemli isimler katıldı. Yeni sezonda Seferiye Hatun izleyicinin en çok dikkatini çeken karakterlerden biri oldu. Seferiye Hatun’a hayat veren genç oyuncu Kayra Zabcı ise hem başarılı performansı hem de güzelliğiyle izleyiciyi ekrana kilitledi.

KAYRA ZABCI KİMDİR?

2001 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Kayra Zabcı, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nden mezundur. Küçük yaşlarda oyunculuk yapmaya başlayan Zabcı, 2013 yılında Best Model Çocuk Türkiye’ye katıldı ve birinci oldu. Ardından Dünya Çocuk Güzellik Yarışması’na katılan Kayra Zabcı, bu yarışmada da birincilik elde etti. Küçük yaşlarda modellik yapmaya başlayan Zabcı, ilk oyunculuk deneyimini ise Küçük Kıyamet dizisinde yaşadı. Daha sonra FOX TV ekranlarında yayınlanan Harem dizisinde rol üstlendi. Bir döneme damgasını vuran Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol aldı. Çok sayıda dizi ve filmde rol alan genç oyuncu şimdilerde ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Seferiye Hatun’a hayat veriyor.

Başa dön tuşu