MEDYA

Alparslan Büyük Selçuklu’da Fahriye Evcen’in Yerine Sürpriz İsim Geldi

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrılan Fahriye Evcen'in yerine Barış Arduç'un partneri olan yeni isim belli oldu

TRT’nin geçtiğimiz sezona damga vuran tarihi dönem dizilerinden birisi olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde yakışıklı başrol Barış Arduç’un yeni partneri kim olacak sorusu yanıt buldu.

Emre Konuk imzalı TRT dizisi Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde yeni sezonda Barış Arduç’un partneri Fahriye Evcen’in yer almayacağı belli olmuştu. Fahriye Evcen’in yerine diziye kimin geleceği ve Barış Arduç’un yeni partneri olacağı merakla bekleniyordu. Dizinin ve yakışıklı oyuncunun hayranları pek çok ünlü kadın oyuncunun adını yazmış ve tahmin yürütmüştü.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Barış Arduç’un yeni partneri Seferiye Hatun hangi oyuncu tarafından canlandıracak uzun çalışmalar ve görüşmeler sonucunda belli oldu. Yeni sezonda Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Fahriye Evcen ve Toprak Sergen olmayacağı açıklanmıştı. Ancak dizinin kadrosunu yeni sezonda Serhat Tumluer, Bora Cengiz, Öykü Gürman ve Umut Karadağ’a katılacağı duyrulmuştu.

Ancak dizi ile ilgili en merak edilen konu ise Barış Arduç’un yeni partnerinin kim olacağıydı. Alparslan’ın eşi Seferiye hatuna hayat verecek oyuncu belli oldu. Yapım şirketi Fahriye Evcen’den sonra bilindik bir kadın oyuncu yerine no name bir isimle devam etme kararını aldı. Alparslan’ın eşi Seferiye hatun rolü Kayra Zabcı’nın oldu. Henüz 21 yaşında olan Kayra Zabcı, Sultan Alparslan’ın karısı ve Melikşah’ın annesi Seferi Hatun karakterini canlandıracak.

Peki Kayra Aleyna Zabcı kimdir?

2001 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Malatyalıdır. Henüz Küçük yaşlarda modelliğe başladı. Best Model Çocuk Türkiye prensesi seçildi ve Best Child Model of the World’de birinci. Halen İstanbul Üniversitesi Devlet konservatuarında öğrenim görmektedir.

Başa dön tuşu