MEDYA

Alparslan Büyük Selçuklu’ya veda eden Fahriye Evcen sosyal medyanın gündeminde

TRT 1 ekranlarının severek izlenen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu yepyeni sezonuyla bu akşam geri döndü. Sezon finaliyle izleyiciyi ekrana kilitleyen sevilen dizinin yeni sezonu da büyük bir heyecan ve merakla bekleniyordu. Beklenen gün geldi ve Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam yeni sezonun ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Sezon finalinde diziye veda eden ve yeni sezonda ekranda yer almayacak olan güzel oyuncu Fahriye Evcen ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Barış Arduç’un başrolünde olduğu Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezonun ilk bölümüyle bu akşam sevenlerinin karşısına çıktı. Her Pazartesi TRT 1 ekranlarında yaınlanan ve her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen dizinin yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyordu. Sezon finalinde Akça Hatun’un vedası izleyicileri üzerken yeni sezonda da Akça Hatun’a hayat veren fahriye Evcen’in dizide yer almayacak olmasının burukluğu devam etti. Dizinin yeni sezonunun ilk bölümünün başladığı dakikalarda Fahriye Evcen sosyal medyanın gündeminde ilk sıraya yerleşti.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU GERİ DÖNDÜ

Geçtiğimiz aylarda muhteşem bir sezon finali bölümüyle ekrana kısa bir ara veren Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana geri döndü. 19 Eylül 2022 Pazartesi akşamı yeni sezonuyla ekrana gelen dizi büyük ilgi görürken izleyicinin gözü Fahriye Evcen’i aradı

FAHRİYE EVCEN GÜNDEM OLDU

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun’a hayat veren ünlü oyuncu Fahriye Evcen, geçtiğimiz sezon diziye veda etmişti. Evcen’in sezon finalindeki vedası dizinin hayranlarını bir hayli üzmüştü. Alparslan Büyük Selçuklu’nun yeni sezonunun ilk bölümünde Akça Hatun’un yokluğu izleyici tarafından çok hissedildi. Yeni bölümün başladığı dakikalarda Akça Hatun’a hayat veren güzel oyuncu Fahriye Evcen’in sosyal medyanın gündeminde ilk sıralara yerleştiği görüldü. Alparslan ve Akça Hatun’un uyumunu çok beğenen ve Barış Arduç ile Fahriye Evcen’in çok iyi bir partner olduğuna dair yorumlar yapan izleyiciler güzel oyuncunun oyunculuğuna da övgüler yağdırdı.

Başa dön tuşu