SPOR

Altay Bayındır Fenerbahçe’den alacağı yeni maaşla gündemde

Fenerbahçe’nin başarılı kalecisi Altay Bayındır’ın takımla sözleşmesi gelecek sezon sona erecek. Sarı lacivertlilerin aldığı galibiyetlerde büyük katkısı olan Süper Lig’in başarılı kalecilerinden Altay Bayındır’ın kontratını uzatmak için çalışmalar başlatıldı. Fenerbahçe, Altay Bayındır’ın sözleşmesini 2026 yılına kadar uzatmak istiyor. Milli kaleciye yapılacak zam ise dudak uçuklatacak cinsten.
Süper Lig’in başarılı kalecileri arasında yer alan Altay Bayındır, Fenerbahçe formasıyla çok sayıda başarıya imza attı.

Gelecek sezon Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Bayıdır için harekete geçildi. Sarı lacivertliler, Altay Bayındır’ın sözleşmesini 2026 yılına kadar uzatmak için düğmeye bastı. Altay’ın maaşına büyük bir zam yapılacağı ve bu zammın ardından başarılı kalecinin maaşının 25 milyon TL’ye çıkacağı konuşuluyor.

SÖZLEŞMEYİ UZATMAK İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan ve bu sezon şampiyon olmak için galibiyet serisini artırmayı hedefleyen Fenerbahçe, Altay Bayındır’ın gelecek sezon bitecek olan sözleşmesini yenilemek için harekete geçti. Avrupa2dan talipleri olan Altay’ın sözleşmesini 2026 yılına kadar uzatmak isteyen Fenerbahçe, başarılı kaleci için düğmeye bastı.

MAAŞINA DEV ZAM

Fenerbahçe’de yıllık 5 milyon TL kazanan Altay Bayındır’ın takımla sözleşmesi gelecek sezon bitiyor. Milli kaleciyle yoluna devam etmek isteyen sarı lacivertliler ise yeni sözleşme için şimdiden harekete geçti. Altay’ın kendisine yapılacak dev zamla birlikte 25 milyon TL kazanacağı konuşuluyor. Altay’ın sözleşmesinin bitiş tarihine 6 ay kala istediği bir kulübe bedelsiz olarak imza atma hakkı bulunuyor. Genç kalecisiyle yoluna devam etmek isteyen Fenerbahçe ise kısa süre içinde Altay ile yeni sözleşmeye imza atmak istiyor.

Başa dön tuşu