SİYASET

AMACIMIZ TARAFTARLARIMIZIN MUTLULUĞUDUR

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Adanaspor ve Adana Demirspor taraftar temsilcileriyle bir araya geldi. Başkan Ay, "Taraftarlarımızın koltuk rengiyle ilgili taleplerine kayıtsız kalamayız. Konunun takipçisi olacağız" dedi.
Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Ay, "Yeni stadın, yeni sezona hazırlanacağını daha önce belirtmiştik. Şimdi de koltuk rengiyle ilgili taraftarların taleplerini dikkate alacağız. Spor camiasının ve Adanalı'ların heyecanla beklediği UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni stadyumda sona gelindi" dedi.
Başkan Ay, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Adana'mızın marka değerini yükseltecek yeni stadyum, dünya standartlarında muhteşem bir eser olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın  talimatları ile her Adanalı'nın gururla baktığı, övgüyle bahsettiği muhteşem bir eser daha Adana'mıza kazandırılmış oldu".

Nice büyük kazanımlarla birlikte Adana’da sporun kalbinin atacağı bu eserin de Adana için büyük bir kazanım olduğunu vurgulayan Başkan Ay, "Yeni stadyumun koltuk renkleri ile ilgili kulüp temsilcilerinin de oluru ile bir standart belirlenmişti. Ancak gelinen aşamada kulüplerimizin ve özellikle taraftarlarımızın yeni bir talebi olursa bu talebe kayıt kalmayacağımızı belirmek isteriz.
Bizim için aslolan vatandaşımızın ne istediğidir. Bu isteğe de kayıtsız kalmamız mümkün değildir.
Kulüp temsilcilerimiz ve taraftarlarımızın görüşlerini alarak, onların talepleri doğrultusunda gerekli adımların atılması için gayret göstereceğimizi tüm kamuoyunun bilmesini isterim.
Bizim gündemimiz pozitif gündemdir. Gayemiz Adanalı hemşehrilerimiz için hizmet üretmek, onların mutluluğu için mücadele etmektir. Adana’nın tüm renklerinin bu şehrin her köşesinde parlaması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu renkleri soldurmak isteyen bunun üzerinden siyaset yapmak isteyenlere karşı da mücadelemiz sürmektedir.
Hemşehrilerimiz müsterih olsun, milletimizin sesini can kulağı ile dinlemekteyiz" dedi.

Başa dön tuşu