GENEL

Ankara Kızılay AVM’de etek altı görüntü çeken sapık yakalandı

Ankara’da AVM’de kadın ve çocukların etek altı görüntülerini çeken sapık yakalandı. Yürüyen merdivende cep telefonu kamerası ile avukat Ş.M.’nin etek altı görüntüsünü çekerken yakalanan Mustafa K.’nın cep telefonundan çıkanlar pes dedirtti. Şahsın telefonunda çocuklara ait müstehcen görüntüler bulundu. Şahıs hakkında 15 yıl hapis istemiyle iddianame hazırlandığı öğrenildi.

Ankara Kızılay AVM’de kadın müşterilere rahatsızlık veren ve hem kadınların hem de çocukların etek altı görüntülerini çektiği tespit edilen Mustafa K. yakalandı. AVM esnafı tarafından yapılan şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri, şahsı suçüstü yakaladı. Cep telefonuna el konulan şahsın telefonundan çıkanlar ise pes dedirtti.

YÜRÜYEN MERDİVENDE KADINLARIN FOTOĞRAFINI ÇEKMİŞ

Olay, Ankara Kızılay AVM’de meydana geldi. Kızılay AVM esnafı kadın müşterilere rahatsızlık veren şahsı polise şikayet etti. Şikayet üzerine takip başlatan polis ekipleri kendilerine verilen eşkaldeki bir şahsın yürüyen merdivende bir kadının etek altı görüntülerini çektiğini tespit etti. Şahsı suçüstü yakalayan ekipler telefona da el koydu. Mustafa K.’nın incelenen telefonunda yürüyen merdivende çekilmiş çok sayıda kadına ait görüntü tespit edildi.

ÇOCUKLARA AİT MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜLER BULUNDU

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında şüphelinin el konulan telefonunda yapılan incelemede çocuklara ait çok sayıda müstehcen video bulundu. Mustafa K.’nın ifadesinde görüntüleri izlemek için indirdiğini itiraf ettiği öğrenildi.

15 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

AVM’nin yürüyen merdiveninde yüzlerce kadının etek altı görüntülerini çeken ve telefonunda çocuklara ait çok sayıda müstehcen görüntüler bulunan Mustafa K. hakkında ‘Çocukların kullanıldığı müstehcen yayınları ülkeye sokmak ve yaymak’ suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi. Mustafa K. tarafından etek altı görüntüleri çekilen avukat Ş.M.’nin de şahıstan şikayetçi olduğu öğrenildi. Devam eden soruşturma kapsamında ‘Kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek ve yaymak’ suçunun uzlaştırmaya tabi olması sebebiyle dosyanın ayrılarak uzlaştırma bürosuna gönderildiği bilgisine ulaşıldı.

 

Başa dön tuşu