GENEL

Annesinin kafasını kesip balkondan aşağı fırlatan şahsın sosyal medya paylaşımı ortaya çıktı

İstanbul Bağcılar’da uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen 26 yaşındaki Ali S., annesini bıçaklayarak öldürdükten sonra kestiği kafasını önce balkondan insanlara gösterdi daha sonra aşağı fırlattı. Kan donduran olayın ardından sosyal medyada bu ana ait videolar paylaşılmaya başlandı. Görenlerin inanamadığı vahşet tüm Türkiye’yi ayağa kaldırırken olayın ardından polis tarafından gözaltına alınan şüphelinin yıllar önce sosyal medya hesabından annesi ile ilgili yaptığı paylaşım ortaya çıktı.

Türkiye, Bağcılar’da yaşanan vahşetle sarsıldı. 26 yaşındaki Ali S., annesini önce bıçakladı daha sonra da kestiği kafasını evin balkonundan insanlara göstererek aşağı attı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen şahsın daha sonra da evde yangın çıkararak kendisini kilitlediği öğrenildi. Polis ekiplerinin yaralı olarak kurtardığı Ali S., gözaltına alındı. Şahsın Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nden firar ettiği ortaya çıkarken yıllar önce annesiyle ilgili yaptığı bir paylaşım ise gündem oldu.

ANNESİNİN KAFASINI KESİP BALKONDAN AŞAĞI ATTI

Olay, İstanbul Bağcılar’da meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen ve evde henüz bilinmeyen bir nedenle annesiyle tartışan Ali S., bıçaklayarak öldürdüğü annesinin kafasını keserek evin balkonundan sokaktaki insanlara gösterdi ve balkondan aşağı attı. Çevredekilerin büyük korku ve panik yaşadığı anlarda evi de ateşe veren Ali S., olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarılarak gözaltına alındı.

YILLAR ÖNCE YAPTIĞI PAYLAŞIM ORTAYA ÇIKTI

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan 26 yaşındaki Ali S.’nin bundan 5 yıl önce annesiyle ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımı ortaya çıktı. Paylaşımında annesine olan sevgisini dile getiren Ali S., ‘Bu dünyada bir kadını çok sevdim onu da mutlu etmek için anne demek yetiyor.’ notunu düştü.

İSTANBUL VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Bağcılar’daki olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şahsın ruh ve sinir hastalıklarından firari durumda olduğu bilgisine yer verildi. Olayla ilgili yazılı bir açıklama yapan İstanbul Valiliği ise ‘Bağcılar ilçemiz Fevzi Çakmak Mahallesi’nde annesi H.S.’yi (58) vahşice öldüren A.S. adlı şahsın, çok sayıda ruh ve akıl hastalıkları hastanesinde psikolojik tedavi gördüğü, son olarak 1 ay önce taburcu olduğu, ayrıca şahsın uyuşturucu kullanmaktan 1 kaydı olduğu tespit edilmiştir.’ denildi.

BAKANLIK’TAN AÇIKLAMA

Türkiye’nin gündemine oturan vahşetle ilgili yazılı açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, olayın ardından Hukuk Hizmetleri Müdürlüğü ile İstanbul Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün emniyet birimleri ve adli makamlarla temasa geçtiği, şüpheli şahsın polis ekipleri tarafından yakalanarak savcılığa sevk edildiği belirtildi. Ayrıca söz konusu haberlere ilişkin erişim engeli ve yayın yasağı getirilmesi için savcılığa başvuru yapıldığı bilgisi paylaşıldı.

 

Başa dön tuşu