GENEL

Antalya’da şampuan ve güneş yağı içen şahıs hastaneye kaldırıldı

Antalya’da şampuan, deodorant ve güneş yağı içtiği görülen bir şahıs çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. İlk başta neler olduğunu anlayamayan vatandaşlar kaldırımda kendini kaybeden şahsı görünce hemen durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Şahsın hemen aynında şampuan, güneş kremi, tıraş kremi ve güneş yağı olduğu görüldü. Tüm bunları karıştırıp içtiği iddia edilen Zafer Can Yıldız, hastaneye kaldırıldı.

Kaldırımda bir kişinin fenalaştığını gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Olay yerine gelen polisler, Zafer Can Yıldız’ı şampuan içerken gördü. Yıldız’ın yanında deodorant, tıraş kremi ve güneş kremi de olduğu belirlendi. Şahsın tüm bu kozmetik ürünlerini karıştırıp içtiği ve fenalaştığı düşünülüyor.

ŞAMPUAN İÇERKEN GÖRÜLDÜ

Olay, Antalya’nın Manavgat ilçesi Bahçelievler Mahallesi Antalya Caddesi üzerinde meydana geldi. Otobüs durağındaki vatandaşlar kaldırımda oturan bir kişinin şampuan içtiğini ve fenalaştığını gördü. Durum hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine ilk olarak polis ekipleri intikal etti. Zafer Can Yıldız’ı şampuan içerken gören polis ekipleri durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri fenalaşan ve yarı baygın olan şahsı ambulansa alarak ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

YANINDA DEODORANT VE GÜNEŞ YAĞI DA BULUNDU

Şampuan içip fenalaştığı görülen Zafer Can Yıldız’ın yanında tıraş kremi, güneş yağı ve deodorantta bulundu. Şahsın tüm bu kozmetik ürünlerini karıştırıp içtiği düşünülüyor. Sağlık ekipleri ise yarı baygın olan şahsı ambulansa alarak ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yarı baygın olduğu belirtilen şahıs daha sonra Manavgat Devlet Hastanesi’^ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Başa dön tuşu