ÇUKUROVA

Antika Pazarı salı günleri hizmet verecek

Başkan Soner Çetin’in her hafta gerçekleştirdiği Halk Günü toplantısında vatandaşların talebi üzerine hizmete açılan 2. El Ürünler ve Antika Pazarı Toros Mahallesi Kapalı Semt Pazarında her salı hizmet verecek.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin bir ilke daha imza atarak 2. El Ürünler ve Antika Pazarını hizmete açtı.

Söz konusu pazarın açılması Başkan Soner Çetin’in her hafta aksatmadan sürdürdüğü Halk Günü toplantısında gündeme gelmişti. Halk Günü toplantısına katılan bir grup vatandaş, 2. el ürünler ile antika eşyaların satıldığı bir pazar açılmasını istemişti. Konuyu değerlendiren Başkan Soner Çetin öneriyi yerinde buldu ve pazarın açılması için gerekli talimatları verdi. Bunun üzerine 2. El Ürünler ve Antika Pazarının Toros Mahallesi Kapalı Semt Pazarında her salı kurulması kararlaştırıldı.

SONER ÇETİN’DEN BİR İLK DAHA

Faaliyete geçmesinin ardından Başkan Soner Çetin, pazarı ziyaret ederek esnafla sohbet etti. Esnafın büyük ilgi gösterdiği Başkan Soner Çetin, “Böyle bir öneri gelince hemen değerlendirmeye aldık. Halk Günü toplantılarının amaçlarından biri tam da budur. Biz katılımcı ve çoğulcu bir belediyecilik anlayışına sahibiz. Vatandaşlarımızdan gelen şikayet ve sorunları anında çözme yanında onlardan gelecek öneri ve projeler de bizim için önem taşıyor. 2. El Ürünler ve Antika Pazarı vatandaşlarımızın önerileri doğrultusunda ortaya çıktı. Adana’da bu uygulama bir ilk olmak özelliği taşıyor. Bunun için de mutluyuz” dedi.

Pazar esnafı da kendilerine böyle bir imkan sağlamasından dolayı Başkan Soner Çetin’e teşekkür etti. Pazar ziyareti sırasında Başkan Soner Çetin’e Kurtuluş Savaşı döneminde kadınların elle diktiği Türk Bayrağı ve Atatürk rozeti hediye edildi.

Başa dön tuşu