GENEL

Depoları fullemeden önce mutlaka bakın! Benzin, motorin, LPG fiyatları düşüyor, o tarihi bekleyin!

Akaryakıt fiyatları son dakika gelişmeleri araç sahibi vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda gerek brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma gerekse döviz kurlarındaki hareketlilik nedeniyle peş peşe indirim ve zam haberleri gelmişti. Sektörü kaynaklarından yeni bir duyuru daha yapıldı. Akaryakıt almadan önce bekleyin Çünkü o tarihte büyük indirim geliyor. Petrol fiyatları Düşmeye devam ederken benzin, motorin ve LPG indirimi ile ilgili son dakika detayları haberimizde…

Depoları fullemeden önce mutlaka bakın! Benzin, motorin, LPG fiyatları düşüyor, o tarihi bekleyin! Milyonlarca araç sahibi için yılbaşından bu yana artan akaryakıt fiyatları adeta kabus gibi oldu. Geçtiğimiz aylarda ise brent petrolün varil fiyatının da yaşanan gerileme ve aynı zamanda döviz kurlarındaki düşüşle birlikte indirim haberleri de geldi. Ancak brent petrol fiyatları şu anda dibe vurmuş durumda bu sebeple de akaryakıt indirimi bekleniyor. Sektör kaynakları akaryakıt almayı düşünenler için uyarıda bulundu. Depoları fullemeden önce mutlaka durun ve düşünün çünkü indirim çok yakında.

Brent petrol fiyatları Dünden bu yana resmen dibe vurdu. Türkiye’de de bildiğiniz üzere akaryakıt fiyatları brent petrol fiyatları ve döviz kurları ile doğru orantılı olarak iniyor ya da çıkıyor. Brent petrolün varil fiyatında düşüş gerçekleşti ancak hala akaryakıt indirimi müjdesi gelmedi. Akaryakıt almayı düşünen araç sahipleri ise sektör kaynaklarından gelecek her açıklamaya kulak kesilmiş durumda. Peki, akaryakıt indirimi gelecek mi? Akaryakıt indirimi ne zaman? Akaryakıt almadan önce haberimizde okuyun Çünkü indirim müjdesi Çok yakında.

BENZİN, MOTORİN VE LPG İNDİRİMİ BEKLENİYOR

Araç sahiplerinin yüzünü güldürecek akaryakıt indirimi ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Döviz kuru her ne kadar yukarı yönlü hareket etmeye devam etse de brent petrolün varil fiyatında ise düşüş sürüyor. Bildiğiniz üzere Ham Petrol fiyatları ülkemizdeki akaryakıt fiyatlarını yakından ilgilendiriyor. Dünden bu yana değer kaybetmeye devam eden brent petrolün varil fiyatı bugün 100 doların altına geriledi. Bu da LPG, benzin ve motorinde indirim beklentisi oluşturdu. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre akaryakıtın son durumu biraz daha takip edilecek ve indirim açıklaması Ondan sonra gelecek.

3 AĞUSTOS 2022 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul Avrupa Yakası’nda bir litre benzin fiyatı: 22,24 TL

İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası’nda 24,47 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası’nda 11,35 TL

AKARYAKIT FİYATLARINA İNDİRİM GELECEK Mİ?

Akaryakıt fiyatlarına geçtiğimiz haftalarda peşpeşe indirim uygulanmıştır. Ancak dolar kurunun yukarı yönlü hareket etmesi ile birlikte LPG fiyatlarına da hemen zam gelmişti. Şu anda brent petrolün varil fiyatı tekrar doların altına geriledi. Bu da akaryakıt fiyatlarında yeni bir indirim beklentisi oluşturdu. Peki, akaryakıt fiyatlarına ne zaman indirim gelecek. Sektör kaynaklarına göre akaryakıt indirimi yolda. O sebeple depoları doldurmak isteyenlerin bir kaç gün daha beklemesi isteniyor.

Başa dön tuşu