MEDYA

Aras Bulut İynemli yeni imajıyla sosyal medyaya damga vurdu

Yeni projesi için imaj değişikliğine giden ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını ekrana taşıyacak olan ‘Atatürk’ dizisinde Mustafa Kemal Atatürk’e hayat verecek. Uzun bir süredir yeni projesi için hazırlık içerisinde olan ünlü oyuncunun yeni imajı rol aldığı reklamda izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Merakla beklenen dizide Mustafa Kemal Atatürk’e hayat verecek olan İynemli’nin sarı bıyıkları dikkat çekti.

Yeni projesi için imaj değişikliğine giden ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını ekrana taşıyacak olan ‘Atatürk’ dizisinde Mustafa Kemal Atatürk’e hayat verecek. Uzun bir süredir yeni projesi için hazırlık içerisinde olan ünlü oyuncunun yeni imajı rol aldığı reklamda izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Merakla beklenen dizide Mustafa Kemal Atatürk’e hayat verecek olan İynemli’nin sarı bıyıkları dikkat çekti. Yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını ekrana taşıyacak olan ‘Atatürk’ dizisinde Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak. Heyecanla hazırlandığı yeni projesi için imaj değişikliğine giden ünlü oyuncunun rol aldığı reklamda sarı bıyıkları dikkatlerden kaçmadı.

ARAS BULUT İYNEMLİ’NİN YENİ İMAJI GÜNDEM OLDU

Türkiye’de yayın hayatına başlayan ve kısa sürede büyük ilgi gören Disney Plus, Türk yapımı dizileriyle de epey dikkat çekti. Disney Plus’ın büyük bir merakla beklediği Türk dizilerinden biri ve en önemlisi ise ‘Atatürk’ dizisi. Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin yer alacağı dizi büyük bir merakla bekleniyor. Oyunculuğuyla adından hep başarıyla söz ettiren Aras Bulut İynemli, ‘Atatürk’ dizisinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak olan ünlü oyuncunun yeni imajı sosyal medyaya damga vurdu.

SARI BIYIKLARI DİKKAT ÇEKTİ

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını ekrana taşıyacak olan ‘Atatürk dizisi büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor. Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı dizinin kadrosunda Mehmet Günsur, Songül Öden, Sarp Akkaya ve Emma Watson gibi isimler de yer alıyor. İynemli’nin ‘Atatürk’ü canlandıracağı yeni dizisi için değiştirdiği imajı da gözlerden kaçmadı. Yüzü olduğu reklam filminde yeni imajı gündem olan ünlü oyuncunun sarıya boyadığı bıyıkları dikkat çekti.

Başa dön tuşu