SPOR

Arda Güler Kasımpaşa’ya attığı golle devleşti

Genç yaşına rağmen gösterdiği başarılı performansla Fenerbahçe’nin yıldızı olmayı başaran Arda Güler, dün akşam oynanan Kasımpaşa-Fenerbahçe karşılaşmasında attığı golle adeta devleşti. 6-0 skorla biten Kasımpaşa maçında attığı gollerle taraftarını coşturan Güler’in başarılı performansı sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Arda’nın özellikle ilk attığı gol, Messi’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki 100. golüne benzetildi.

Genç yaşına rağmen gösterdiği başarılı performansla Fenerbahçe’nin yıldızı olmayı başaran Arda Güler, dün akşam oynanan Kasımpaşa-Fenerbahçe karşılaşmasında attığı golle adeta devleşti. 6-0 skorla biten Kasımpaşa maçında attığı gollerle taraftarını coşturan Güler’in başarılı performansı sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Arda’nın özellikle ilk attığı gol, Messi’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki 100. golüne benzetildi. Fenerbahçe’nin genç yeteneği Arda Güler, Kasımpaşa maçında sergilediği performansla bir kez daha içindeki cevheri ortaya çıkardı. Kasımpaşa’yı 6 golle mağlup eden Fenerbahçe’nin 2 golü ise genç yıldızı Arda’dan geldi. Arda’nın golleri sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Fenerbahçe taraftarları kadar rakip takım taraftarları da Arda Güler’in başarılı performansını takdir etti.

ARDA GÜLER’DEN MEST EDEN GOL

Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa’yı 6-0 skorla mağlup etti. Dün akşam oynanan karşılaşmayı 6-0 kazanan sarı-lacivertli takımın 2 golünü ise genç yıldız Arda Güler kaydetti. Taraftarın sevgisini çok kısa bir sürede kazanmayı başaran genç yıldızın attığı goller sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Sonradan oyuna girerek 2 gol kaydeden Arda Güler’in rakip takıma attığı ilk gol ise Lionel Messi’nin Şampiyonlar Ligi’nde attığı 100. gole benzetildi.

MESSİ’Yİ HATIRLATTI

Kasımpaşa-Fenerbahçe karşılaşmasının 86. dakikasında rakip ceza sahasında topla buluşan Arda Güler, enfes bir dribling ile sahaya girdi ve kalecinin bacak arasından topu ağlarla buluşturdu. Genç futbolcunun attığı bu muhteşem gol gündem oldu. Futbolseverler, Arda’nın bu muhteşem golüyle Messi’yi hatırladı.

Başa dön tuşu