SPOR

Arda Turan futbolu bıraktı

Galatasaray’ın efsane futbolcusu Arda Turan, futbol kariyerini noktaladığını duyurdu. Geçtiğimiz günlerde futbolu bırakacağına dair iddialar gündeme gelen Arda Turan’dan konuyla ilgili resmi açıklama geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla futbol kariyerini noktaladığını duyuran Turan, duygulandıran bir veda mesajına yer verdi. Turan’ın ‘Saha kenarında yeniden görüşünceye dek’ şeklindeki sözleri de dikkat çekti. Başarılı futbolcunun bundan sonraki kariyerine teknik direktör olarak devam etmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon profesyonel futbol kariyerine ilk adımını attığı Galatasaray’da forma giyen Arda Turan, başarılarla dolu kariyerine nokta koydu. Futbolu bıraktığını resmi olarak açıklayan Arda Turan’ın veda mesajı ise herkesi duygulandırdı. Kariyerine çok sayıda başarı sığdıran başarılı futbolcunun veda mesajında dikkat çeken ifadeler de yer aldı.

ARDA TURAN’DAN VEDA MESAJI

Profesyonel futbol hayatına Galatasaray’da başlayan Arda Turan, başarılı bir kariyerle futbol hayatına noktayı koydu. Geçtiğimiz sezon yuvası Galatasaray’da forma giyen Arda Turan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla futbol kariyerini noktaladığını duyurdu. Turan, ‘Artık gözyaşları içerisinde ama cesaretli kramponları asma vakti. Tüm yolculuğum boyunca elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştım. Ve bence fena da bir iş çıkarmadım. Yeniden hazırım. Futbolun içind, saha kenarında yeniden görüşünceye dek.’ ifadeleriyle veda etti.

GALATASARAY’DAN KAPTAN’A VEDA

Arda Turan’ın herkesi duygulandıran veda mesajının ardından Galatasaray’dan da efsane futbolcusuna veda mesajı geldi. Galatasaray, sosyal medya hesabından Arda Turan için bir veda mesajı yayınladı. Söz konusu mesajda ’13 yaşında girdiği altyapımızdan A takıma yükselerek kaptanlık yapan, yuvası Galatasaray ile birçok başarı kazanan, ülkemizi Avrupa’da başarıyla temsil eden ve A Milli formayla 100 maça çıkan Arda Turan’a hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.’ ifadelerine yer verildi.

Başa dön tuşu