SPOR

Arda Turan jübile yapacak

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yayınladığı duygusal bir veda videosuyla futbol kariyerini noktaladığını duyuran Arda Turan, vedasıyla başta Galatasaray taraftarları olmak üzere tüm futbolseverleri duygulandırdı. Arda Turan’ın futbolu bırakma kararının ardından gözler Galatasaray’a çevrildi. Kariyerinde çok sayıda başarılara imza atan ve Galatasaray’ın altyapısında yetişen, yine Galatasaray’da oynarken futbol kariyerini noktalayan Turan için jübile düşünülüp düşünülmediği merak konusuydu. Bu konuyla ilgili Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’dan açıklama geldi.

Kulübün sosyal medya hesabından canlı yayınlanan programda önemli açıklamalarda bulunan Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, futbol kariyerine nokta koyan Arda Turan ile ilgili gelen jübile sorusuna da yanıt verdi. Timur açıklamasında, sezon başından bu yana çok konuşulan transferlere de yer verdi. İşte Erden Timur’un Arda Turan aile ilgili açıklaması ve tüm detaylar…

TRANSFER AÇIKLAMASI

Galatasaray, sezon başından bu yana yaptığı transferlerle spor manşetlerinde ilk sırada yer alıyor. Çok başarılı transferlere imza atan sarı kırmızılı takım, peş peşe açıkladığı transferlerle uzun süre gündemde kalmıştı. Transfer konusuyla ilgili de açıklamalarda bulunan Erden Timur, ‘Aldığımız oyuncular içerisinde elit takımlardan teklif alan 2 oyuncu vardı. Bazı oyuncuların da tecrübeli olması gerekiyor. Elit takımlarda da 36-37-38-39 yaşında oyuncular var veya transfer edilen oyuncular var. Nasıl ikna ettik? Plan anlattık. İnsan vizyona, samimiyete, kararlılığa ikna olur. En önemlisi samimiyet. Samimiyetin dili, kültürü yok. Kalbe geçer. Biz 5 yıllık bir plan koyduk. Biz tekrar Avrupa şampiyonu olacağız. Orta vadeli planımız bu.‘ dedi.

ARDA TURAN’A JÜBİLE YAPILACAK MI?

Geçtiğimiz günlerde futbolu bıraktığını açıklayan Arda Turan’la ilgili jübile sorularına yanıt veren Erden Timur, Arda Turan’ın Galatasaray altyapısından çıktığını ve bununla gurur duyduklarını söyledi. Turan’ın en kariyerli yerli futbolcu olduğunu ve Atletico Madrid, Barcelona gibi kulüplerde oynadığını hatırlatan Timur, ‘Teknik adamlık olarak Fatih Terim’dir, futbolculukta da en başarılısı Arda Turan’dır. Arda’ya jübileyi düşünüyoruz. Ayrıca Galatasarayımıza hizmet vermiş ve jübile yapmamış diğer oyuncularımız için de aynı şeyi düşünüyoruz. Hiçbir şey için geç değildir. Başka bir şey düşünüyoruz. Okan Hocamız da bu konulara çok önem ve değer veriyor.’ ifadelerini kullandı.

Başa dön tuşu