GENEL

Ardahan’da şiddetli deprem! AFAD son dakika depremler

AFAD, Ardahan Göle’de saat 17.08 sularında 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Şiddetli sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Vatandaşların büyük korku ve panik yaşadığı depremde şu ana kadar herhangi can kaybı veya ihbarı alınmadığı bilgisi de paylaşıldı.

Merkez üssü Ardahan Göle olan 5 şiddetindeki deprem çevre illerden de hissedildi. Şiddetli deprem sonrasında vatandaşlar korku ve panik içinde kendilerini sokağa attı. Ekiplerin acil olarak bölgeye sevk edildiği öğrenilirken Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin’den açıklama geldi.

ARDAHAN’DA KORKUTAN DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Ardahan’ın Göle ilçesinde 5,0 şiddetinde deprem meydana geldiğini açıkladı. Saat 17.08 sularında meydana gelen deprem çevre illerde de hissedildi. Ekiplerin acil olarak bölgeye sevk edildiğini duyuran AFAD açıklamasında, ‘Göle ilçesinde meydana gelen 5,0 büyüklüğündeki deprem sonrası an itibarıyla olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz. Geçmiş olsun Ardahan’ denildi.

KANDİLLİ DEPREMİN ŞİDDETİNİ 5.3 OLARAK AÇIKLADI

Ardahan’da meydana gelen şiddetli depremle ilgili açıklama yapan Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.3 olarak duyurdu. Sarsıntının Balçeşme Göle merkezli olduğu ve 3.2 kilometre derinlikte meydana geldiği bilgisi de paylaşıldı.

GÖLE BELEDİYE BAŞKANI’NDAN AÇIKLAMA

Depremin ardından açıklama yapan Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, ‘Herhangi bir yıkım bilgisi ulaşmadı, bazı evlerde hasar olduğunu öğrendik’ dedi.

 

Başa dön tuşu