MEDYA

Arka Sokaklar yeni sezon tarihi açıklandı

Kanal D’nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’ın yeni sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Uzun yıllardır ekranda olan ve Kanal D’nin fenomen dizisi haline gelen Arka Sokaklar’ın yeni sezonunun ilk bölümü için araştırmalar sürerken izleyiciler bu akşam yine yayın akışında diziyi göremeyince detaylı bir araştırmaya koyuldu. Sevilen dizinin yeni sezona ne zaman başlangıç yapacağı merak konusu oldu.

Yayınlandığı ilk bölümden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Arka Sokaklar, 17. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ekranların en uzun soluklu yapımı olan dizinin yeni sezon tarihi merak ediliyor. Kadrosuna yepyeni oyuncuları dahil eden dizinin yeni sezonunun ilk bölümü için heyecan dorukta. Peki, Kanal D Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman? Arka Sokaklar yeni sezon tarihi belli oldu mu? Arka Sokaklar yeni bölümler ne zaman başladı mı, ne zaman başlıyor? İşte detaylar…

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZON NE ZAMAN?

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın yeni sezon tarihi büyük bir merakla araştırıyor. 17. sezonuyla yeni sezona muhteşem bir başlangıç yapmaya hazırlanan dizinin yeni bölümleri için nefesler tutuldu. Cuma akşamlarına damgasını vuran dizinin 20 Eylül 2022 Cuma (bu akşam) Kanal D yayın akışında olmaması ‘Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlıyor?’ sorularını bir kez daha gündeme getirdi. Sevilen dizi 1q4 Ekim 2022 Cuma yeni sezonun ilk bölümüyle ekranda olacak.

ARKA SOKAKLAR MESUT KOMİSER AYRILDI MI?

Arka Sokaklar’ın yeni sezonu başlamadan önce dizinin sevilen karakterlerinden biri olan ‘Mesut Komiser’e hayat veren ünlü oyuncu Şevket Çoruh, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla uzun soluklu macerasına veda ettiğini duyurdu. Şevket Çoruh’un Mesut’a ve Arka Sokaklar’a vedası herkesi duygulandırdı.

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZON OYUNCULARI

Arka Sokaklar dizininin yeni sezonunda vedalar yaşanırken kadroya yeni dahil olan oyuncular da var. Dizinin kadrosuna, Batuhan Ekşi, Cansın Çekili, Sebahat Kumaş, Nuray Hüseynova ve Cem Uçan dahil oldu.

Başa dön tuşu