TEKNOLOJİ

Arma 3 Hotfix 2.10 Çıktı, Yama Notları

Arma 3 için Hotfix 2.10 kullanıma sunuldu. En son güncelleme bir dizi hata düzeltmesi ve iyileştirme getiriyor. Detaylar burada.

Arma 3, Bohemia Interactive tarafından Steam dağıtım platformu aracılığıyla özel olarak geliştirilen ve yayınlanan, açık dünya gerçekçiliğine dayalı bir askeri taktik nişancı video oyunudur. Arma serisinin üçüncü ana girişi ve genel olarak serinin sekizinci taksitidir. Arma 3, Microsoft Windows için 12 Eylül 2013’te, macOS ve Linux için 31 Ağustos 2015’te yayınlandı. Oyuna dün yeni bir güncelleme geldi ve bu da oynanabilirliği artırıyor. Aşağıdaki Arma 3 Hotfix 2.10 yama notlarına göz atın.

Arma 3 Düzeltmesi 2.10 Yama Notları

NOTLAR

Bu güncellemeyi indirdikten sonra verilerin bozulmasını önlemek amacıyla yerel oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrulamak için Steam istemcisi seçeneğini kullanmayı düşünün.

Büyük güncellemeleri indirdikten sonra HDD’nizi birleştirmeyi düşünün.

Derinlemesine modlanabilir bir oyunu ve platformunu güncellemek risksiz değildir. Yaklaşan değişiklikleri harika modlama topluluğumuza iletmek için Dev Hub gibi çeşitli yöntemler kullanıyoruz. Sorun giderme konusunda da doğrudan işbirliği yapıyoruz ve Sürüm Adayı testlerimiz aracılığıyla güncellemeleri test etme fırsatı sunuyoruz. Mod yapımcıları, sunucu yöneticileri ve topluluğun diğer üyeleri, güncellemelere hazırlanmak ve sürüm sonrası sorunları olabildiğince çabuk çözmek için ellerinden gelenin en iyisini yapıyor. Hepimiz oyunu birlikte geliştirmek için çalışırken lütfen bazı kesintilere (özellikle bir sürümün yayınlanmasından sonraki ilk saatlerde/günlerde) dikkat edin.

Gelişmiş kullanıcılar için bir Legacy Build Steam şubesi mevcuttur. Önceki önemli ana dal sürümünü (2.08) içerir. Ana sürümler arasındaki belirli değişiklikleri karşılaştırmak için kullanılabilir. Bu şube için erişim kodu:

Arma3Legacy208

Bu güncelleme, deneysel Linux ve Mac istemci bağlantı noktası betaları için geçerli değildir.
Sunucuları Steam kitaplığında bulabilirsiniz (“Araçlar” filtresini değiştirin) – “Arma 3 Sunucusu” (işletim sisteminize bağlı olarak, Windows veya Linux sürümünü indirecektir).

Yöneticiler komut satırı SteamCMD yardımcı programını da kullanabilir. Uygulama kimliği 233780 olacaktır.
NVIDIA Corporation lisansı altında sağlanan NVIDIA GameWorks™ Teknolojisi. Telif hakkı © 2002-2018 NVIDIA Corporation. Tüm hakları Saklıdır. NVIDIA® ve PhysX®, NVIDIA Corporation’ın ticari markalarıdır ve lisans altında kullanılmaktadır.

Sorun olması durumunda lütfen Bohemia Interactive desteği SSS, Arma 3 SSS, BattlEye SSS veya Başlatıcı sorun giderme kılavuzuna bakın.

Geri bildiriminizi Geri Bildirim İzleyici’ye göndererek oyunu daha da geliştirmemize yardımcı olabilirsiniz.

DEĞİŞİKLİK GÜNLÜĞÜ BAŞLATICI
Düzeltildi: Yakın zamanda yapılan bir Steam arka plan değişikliğinden sonra 1000’den fazla kişiye abone olunduğunda Steam Atölyesi modlarının Başlatıcı’da görünmemesi

Başa dön tuşu