MEDYA

Arto’dan Alişan’a Şok Sözler: Hilmi Topaloğlu’nun Mezarı Üzerinden Şov Yapıyor

Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yine olay sözler sözlendi! Bu sefer hedefte Mahsun Kırmızıgül, Alişan ve Özcan Deniz vardı!

Beyaz Tv’nin tartışma yaratan programı Söylemezsem Olmaz’da yine gündem yaratan çıkışlar yapıldı. Bu sefer hedefte Alişan yer aldı.

Söylemezsem Olmaz programında Mahsun Kırmızıgül’ün çekimlerine başladığı Prestij Meselesi filmine dair haber yapılırken yorumlar yine gündem yarattı. Programda yorumculardan Seren Serengil, Hilmi Topaloğlu’nun mezarının bakımsızlıktan viraneye döndüğünü açıkladı.

Seren Serengil, Hilmi Topaloğlu’nun mezarının bakımsızlıktan çöktüğünü söylerken Prestij Meselesi filminni çeken Mahsun Kırmızıgül ve ekibine sitem etti ve “Hepiniz utanın” dedi. Seren Serengil daha sonra mezarlığın bakımını Alişan’ın yaptırdığını söyledi. Ancak Arto bunun üzerine şok sözler söyledi!

ŞOV YAPIYOR!

Söylemezsem Olmaz programında Arto’dan Alişan hakkında şoke eden sözler kullanıldı. Seren Serengil programda Mahsun Kırmızıgül ve ekibine “Hepiniz utanın! Hilmi Topaloğlu’nun mezarı çökmüş! ÜÜzerinde otlar bitmiş! Siz hala adamın adını kullanıp film çekiyorsunuz. Önce mezarı yaptırın! Alişan yaptırıyor” dedi.

Bu sözlere Arto’dan olay yorumlar geldi! Seren Serengil Alişan’ın Hilmi Topaloğlu’nun mezarın bakımını yaptırdığını söyleyince Arto “Kesin mahsus biliyordur orayı onunla örtüştürüp kendine kredi. 10 yıldır yaptırsaydı şimdi mi aklına geldi” yorumunda bulundu.

Başa dön tuşu