GENEL

Avcılar metrobüs kazasından sonra İmamoğlu sosyal medyanın gündeminde

İstanbul Avcılar’da Şükrübey Metrobüs Durağı’nda meydana gelen kaza sonrasında İstanbul Büüykşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu gündem oldu. İki metrobüsün kafa kafaya çarpıştığı kaza sonrasında sosyal medyanın gündemine yerleşen İmamoğlu ile ilgili binlerce paylaşım yapıldı. İmamoğlu paylaşımı yapan isimlerden biri de Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu oldu.
İstanbul’daki metrobüs kazasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Göksu, İBB Başkanı

İmamoğlu ve İBB’ye gönderme yaptı. Öte yandan kazanın ardından İBB Başkanı İmamoğlu’nun gündemin ilk sıralarına yerleştiği görüldü. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı ‘İmamoğlu nerede?’ sorusunu sordu.

AVCILAR’DA METROBÜS KAZASI

İstanbul Avcılar Şükrübey Metrobüs Durağı’nda iki metrobüsün kafa kafaya çarpışması sonucunda 85 kişi yaralandı. İlk belirlemelerde 42 kişinin yaralı olduğu aktarılırken yaralı sayısının giderek arttığı ve maalesef 85’e ulaştığı bilgisine ulaşıldı. Avcılar’da meydana gelen metrobüs kazasının ardından sosyal medyanın gündemi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. Kaza sebebiyle metrobüs yolu bir süre trafiğe kapatılırken metrobüs seferleri de durdu. Yolda bekleyen metrobüslerin içindeki vatandaşlar bir süre sonra metrobüslerden inerek duraklara yürüdü. Vatandaşların metrobüs yolunda yürüdüğü anlar ve kısa sürede yaşanan yoğunluk cep telefonu kameralarına yansıdı.

ESENLER BELEDİYE BAŞKANI’NDAN İMAMOĞLU PAYLAŞIMI

Avcılar’da meydana gelen kazanın ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medyanın gündemine yerleşirken İmamoğlu ile ilgili bir paylaşım da Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’dan geldi. Göksu, ‘İstanbul’da metrobüsler çok büyük bir kaza yaptı. Tüm seferler iptal edildi.42 vatandaşımız yaralı, bazı vatandaşlarımızın durumu ise ağır. İstanbul Valiliğimiz ve AFAD çalışmaları bizzat takip ederken ortada ne İBB Başkanı ne de İBB var.’ ifadelerine yer verdi. Öte yandan çok sayıda sosyal medya kullanıcısının da ‘İmamoğlu nerede?’ paylaşımında bulundu.

 

Başa dön tuşu