MEDYA

Baba Dizisinden Ayrılan Cennet’in Çocuklarına Geçiyor!

Show Tv'nin Baba dizisinin kadrosu bir bir Cennet'in Çocukları dizisine dahil oluyor

Geçtiğimiz sezon büyük bir umutla başlayan başrolünde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Baba dizisi hayal kırıklığı yaratmıştı.

Güçlü kadrosuyla büyük bir beklenti yaratan Baba dizisi büyük bir hayal kırıklığı yaşatmıştı. Ancak dizi yine de bu sezon devam kararı alarak yeni bir şans yaratmaya çalışacak. Baba dizisinin yeni sezonunda kadrodan ayrılan ayrılana!

Son olarak Baba dizisinin güzel ismi Dilara Aksüyek diziye veda etmiş ve yeni başlayacak olan Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı Cennet’in Çocukları dizisine dahil olmuştu. Yeni dizi Cennet’in Çocukları’na Baba dizisinden bir başka oyuncu daha dahil oldu.

Baba dizisinden ayrılan Bihter Dinçel TRT’nin yeni başlayacak olan iddialı dizisi Cennet’in Çocukları dizisinin kadrosuna dahil oldu. Geniş Aile dizisiyle tanınan başarılı oyuncu Bihter Dinçel, Show Tv’nin büyük umutlu Ay Yapım imzalı dizisi Baba’ya veda eden isimler kervanına katıldı.

Bihter Dinçel’in yeni adresi de rol arkadaşı Dilara Aksüyek gibi Cennet’in Çocukları oldu. Bihter Dinçel TRT’nin Gold Film imzalı yeni başlayacak olan dizisi Cennet’in Çocukları’na katıldı.

Başarılı yönetmen Serdar Gözelekli’nin yöneteceği dizide Biher Dinçel Cennet’in büyük kızına hayat verecek. Ayça Bingöl ile Mesut Akusta’nın yanı sıra dizide Dilara Aksüyek, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Bihter Dinçel yer alacak.

Başa dön tuşu