GENEL

Bağcılar’da annesinin kafasını keserek balkondan atan Ali S. yakalandı mı? Bağcılar Ali S. tutuklandı mı, ne oldu?

İstanbul Bağcılar’da annesini bıçaklayarak öldürdükten sonra kestiği kafasını balkondan insanlara gösteren ve aşağı fırlatan Ali S., kendisini de ateşe verdiği eve kilitlemişti. Dünden bu yana tüm Türkiye’nin hafızalarına kazınan dehşet görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırmış ve her yerde paylaşılmıştı. Türkiye, annesini öldürdükten sonra kafasını kesip balkondan aşağı atan Ali S.’nin tutuklanıp tutuklanmadığını ve son durumunun ne olduğunu merak ediyor.

Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen ve annesini vahşice katleden Ali S., polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı. Evi ateşe veren daha sonra kapıyı üzerine kilitleyen Ali S., ekiplerin başarılı operasyonu sonucunda yaralı olarak kurtarılarak gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adalet Sarayı’na sevk edilen şüpheli, Cumhuriyet savcısına ifade verdikten sonra tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Peki, annesini öldüren Ali S. tutuklandı mı? Ali S.’ye ne oldu? Ali S. hapiste mi? İşte tüm merak edilenler…

ANNESİNİ ÖLDÜRÜP KAFASINI KESTİ

Olay, İstanbul Bağcılar ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen 26 yaşındaki Ali S., evde henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı annesini öldürüp kafasını keserek balkondan aşağı fırlattı. Annesini öldürdükten sonra evi yakan ve kendisini yanan eve kilitleyen şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelinin Bakırköy Adalet Sarayı’na sevk edildiği ve burada Cumhuriyet savcısına ifade verdikten sonra tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildiği bilgisine ulaşıldı.

TUTUKLANDI

Sulh ceza hakimliği şüphelinin ‘Canavarca hisle, eziyet çektirerek öldürme’ ve ‘Üstsoydan akrabayı kasten öldürme’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi. Dün meydana gelen olayla ilgili emniyet ve valilikten peş peşe açıklamalar gelmişti. İstanbul Valiliği, annesini vahşice öldüren şahsın çok sayıda ruh ve akıl hastalıkları hastanelerinde psikolojik tedavi gördüğünü ve 1 ay önce taburcu olduğunu bildirirken şahsın uyuşturucu kullanmaktan 1 kaydı bulunduğu bilgisine de yer vermişti.

Başa dön tuşu