GENEL

Bağcılar’da annesinin kafasını kesip balkondan aşağı atan şahıs evi ateşe verdi

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir şahıs, tartıştığı annesini öldürdü ve balkona çıkıp kestiği kafasını insanlara göstererek aşağı fırlattı. Dehşete düşüren cinayetin ardından evi de ateşe verdiği öğrenilen şahsın polis ekiplerinin operasyonu sonucunda yaralı olarak kurtarılarak gözaltına alındığı bilgisine ulaşıldı.

Bağcılar’da meydana gelen olay tüyler ürpertti. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen bir şahıs, evde henüz bilinmeyen bir nedenle annesiyle tartışma yaşadı. Tartışma sırasında bıçakla annesinin öldüren şahsın daha sonra annesinin kafasını eline alarak balkona çıktığı ve önce onu insanlara gösterdiği daha sonra ise aşağı attığı öğrenildi. Her detayı kan donduran olayın ardından evi ateşe vererek kendisini yanan eve kilitleyen şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı.

ANNESİNİN KAFASINI KESİP BALKONDAN İNSANLARA GÖSTERDİ

Olay, İstanbul Bağcılar’da Fevzi Çakmak Mahallesi 2005. Sokak’ta meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Ali S., evde henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı annesini öldürdü. Daha sonra balkona çıkan ve annesinin kestiği kafasını herkese gösterdikten sonra aşağı fırlatan Ali S., evi de ateşe verdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Annesini katlettikten sonra evi ateşe veren şüphelinin kendisini yanan eve kilitlediği öğrenildi.

GÖZALTINA ALINDI

Kendisini yanan eve kilitleyen ve kapıyı açmayan Ali S., polis ekiplerinin kapıyı kırarak içeri girmesi sonucunda yaralı olarak kurtarıldı ve gözaltına alındı. İtfaiye ekipleri ise evdeki yangına müdahale etti. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

ANNESİNİN KAFASINI SOKAĞA FIRLATMIŞ

Olayın ardından açıklama yapan mahalle sakinlerinden Mesut Usta, şahsın madde bağımlısı olduğunu bildiklerini, annesinin kafasını kestiğini öğrendiklerini söyledi. Neden böyle bir şey yaptığı konusunda bir fikri olmadığını söyleyen Usta, ‘Cinayetten sonra evi de yakmış. Balkona çıkıp annesinin kafasını insanlara gösterip, sokağa fırlatmış. Yoldan geçen bir motokuryenin önüne düşmüş. Evi terk etmemiş, polis de orada gözaltına almış.’ dedi.

Başa dön tuşu