BÜYÜKŞEHİR

Adana hava durumu 26 Temmuz 2022! Adana bugün ve yarın kaç derece olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 26 Temmuz 2022 Adana hava durumu tahmin raporunu açıkladı. Hava durumuna bakmadan günlük planlarını yapmayanlar için Adana'da bugün ve yarın hava sıcaklığı haberimizin devamında…

Adana 26 Temmuz 2022 hava durumu tahminleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Birçok kişi hava durumu tahmin raporuna göre günlük planlarını hazırlıyor. Peki, bugün Adana’da hava nasıl olacak? Bugün Adana’da yağmur var mı? Bugün ve yarın Adana’da hava kaç derece olacak? İşte 26 Temmuz 2022 Adana hava durumu…

26 TEMMUZ ADANA’DA BUGÜN HAVA NASIL?

Türkiye’nin Afrika sıcaklarının etkisi altına girdiği bugünlerde Adana hava durumu da vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde merak ediliyor. En sıcak illerden biri olan Adana’da bugün hava sıcaklığı 38 dereceye kadar yükselecek. Hissedilen sıcaklığın ise 40 derecenin üstünde olması bekleniyor. Adana’da hava güneşli olurken herhangi bir sağanak yağış beklenmiyor.

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ UYARDI

Adana’da görülecek olan yüksek sıcaklıklar nedeniyle Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile vatandaşlara bir uyarı yayınladı. Sıcak havanın etkili olacağı kentte 11.00 ila 15.00 Saatleri arasında kronik rahatsızlığı bulunanlar, yaşlılar ve çocukların dışarıya çıkmaması istendi. Ayrıca Adana Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda da Sıcak ve kuru hava şartları nedeniyle Orman yangınlarına karşı vatandaşların tedbirli olması istendi.

ORMAN YANGINI RİSKİ BULUNUYOR

Adana’da etkili olan aşırı sıcak havalar nedeniyle orman yangını tehlikesi de bulunuyor. Orman Genel Müdürlüğü tarafından da Adana’ya takviye arazöz sevk edilmişti. Valilik ve Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıları da vatandaşların ormanlara giriş çıkış yasağına uymaları ormanlık alanda ateş yakmamaları istendi.

Başa dön tuşu