SİYASET

Bakan Vahit Kirişci AK Parti Adana İl başkanlığını ziyaret etti

Adana son dakika haberi… Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci at AK Parti Adana İl başkanlığını ziyaret etti. Vahit Kirişçi burada yaptığı açıklamada birlik beraberlik mesajı verdi.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci AK Parti Adana İl başkanlığını ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan bakan Kirişçi birlik beraberlik mesajı verdi. Birlik ve beraberliği muhafaza edilmesi gerektiğini söyleyen Vahit Kirişçi, “Kendi aramızda ayrılığa gayrılığa düşmeyelim. Bu ülkenin Recep Tayyip Erdoğan’a ve dolayısıyla AK Parti iktidarına çok ama çok ihtiyacı var.” dedi.

Tarım orman Bakanı Vahit Kirişci, AK Parti Adana İl Başkanlığı ziyareti sırasında İl Başkanı Mehmet Ay ve Partililerle görüştü. 15 Eylül’de Akdeniz Bölgesi’nde balık avlama yasağının sona erdiğini hatırlatan bakan Kirişçi, 1 Eylül tarihinden itibaren de Marmara ve Ege’de avlanma sezonunun açıldığını dile getirdi.

Birlik ve beraberlik mesajı verdi

Vahit Kirişci Partililerle yaptığı görüşmede ise birlik ve beraberlik mesajı verdi. Bakan Kirişci açıklamalarında ifadeleri kullandı; “Hepimiz birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi muhafaza edelim. Kendi aramızda ayrılığa gayrılığa düşmeyelim. Bu ülkenin Recep Tayyip Erdoğan’a ve dolayısıyla AK Parti iktidarına çok ama çok ihtiyacı var. Belki bundan önceki seçimlerin arifesinde de bu cümleleri hep kurduk. Ben de 2002’den beri bu siyasette 2011’e kadar aktif olan ondan sonra da bu partinin sevdalısı, gönüllüsü olarak kendince hizmet etmeye çalışan bir kardeşinizdim. Her seçim önemliydi ama bu seçim gerçekten çok çok önemli.”

Başa dön tuşu