MEDYA

Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinin kızları dünyaya geldi

Ünlü oyuncu Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinin kızları dünyaya geldi. Oyuncu çift ilk bebeklerini kucaklarına almanın heyecanını yaşıyor. Anne ve baba olan oyuncu çiftten gelen müjdeli haber kısa sürede sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Barış Arduç ve Gupse Özay çiftine tebrik mesajları yağarken ünlü çiftin kızlarına verecekleri isim de merak edilmeye başlandı.

Uzun süredir devam eden birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Gupse Özay ve Barış Arduç çifti bugün kızlarını kucaklarına aldı. Ünlü çiftten gelen güzel haber hayranlarını da bir hayli sevindirdi. Heyecan içinde kızlarını kucaklarına alacakları günü bekleyen ünlü çiftten gelen güzel haber sonrasında bebeklerine verecekleri isim merak konusu oldu.

ANNE OLDU

Ünlü oyuncu Gupse Özay ve Barış Arduç, 6 yıllık mutlu birlikteliklerini 2020 yılında evlilikle taçlandırmıştı. Mutlu bir evliliği olan Gupse Özay, bebek müjdesini vermişti. Bebeğini kucağına almak için gün sayan ve karnı burnunda fotoğraflarını sık sık takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu anne oldu. İlk bebeklerini kucaklarına alan oyuncu çifte tebrik mesajları yağdı.

HAYRANLARININ PHOTOSHOPLA YAPTIĞI FOTOĞRAF VİRAL OLDU

Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinin hayranları doğum haberinin ardından photoshopla doğumhane fotoğrafı yaptı. Ünlü çiftin hayranlarının yaptığı photoshop sosyal medyada viral oldu.

İSMİ HENÜZ AÇIKLANMADI

Bebeklerini sağlıkla kucaklarına alan Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinin kızlarının ismi henüz açıklanmadı. Ünlü çiftin kızlarına vereceği isim merak konusu.

Başa dön tuşu