MEDYA

Barış Arduç ve Gupse Özay’ın kızlarının ismi belli oldu

Ünlü oyuncular Barış Arduç ve Gupse Özay, heyecanla bekledikleri kızlarını 9 Eylül akşamı kucaklarına aldı. Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandıran ve bebek haberiyle sevenlerine büyük bir mutluluk yaşatan oyuncu çiftin bebekleri geçtiğimiz gün dünyaya geldi. Büyük bir mutlulukla bebeklerini kucaklarına alan ünlü çiftin kızlarına verecekleri isim de merak konusu oldu. Merak edilen soru yanıt buldu ve Gupse Özay ile Baruş Arduç çiftinin kızlarının ismi belli oldu.

6 yıllık beraberliklerini evlilikle taçlandıran ve 9 Eylül akşamı kızlarını kucaklarına alan oyuncu çift Gupse Özay ve Barış Arduç’un kızlarına verdikleri isim belli oldu. Gupse Özay, sosyal medya hesabından karnı burnunda pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşıyordu. 9 Eylül 2022’de bebeğine sağlıkla kavuşan Özay, ilk kez anne olmanın heyecanını yaşadı. Sevilen çiftin kızlarının ismi de açıklandı.

ANNE-BABA OLDULAR

Mutlu beraberliklerini evlilikle taçlandıran Gupse Özay ve Barış Arduç çiftinden bebek müjdesi gelmişti. Ünlü çiftin hayranları bebek müjdesiyle büyük bir mutluluk yaşamıştı. Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan ünlü çift 9 Eylül akşamı kızlarını kucaklarına alarak anne-baba oldu. Anne ve bebeğin sağlığının iyi olduğu bilgisinin ardından bebeğe verilecek isim merak konusu oldu.

KIZLARININ İSMİ BELLİ OLDU

Özay ve Arduç çiftinin kızlarına verdikleri isim belli oldu. Anne olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşayan Gupse Özay, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla kızının ismini açıkladı. Ünlü çiftin kızlarının ismi Jan Asya oldu.

JAN İSMİNİN ANLAMI

Jan ismi Çerkezce kökenli bir isimdir. Türkiye’de yaygın olarak kullanılmayan bu isim ‘Atak, çevik, çalışkan, becerikli ve asil soylu bir aileden gelen’ anlamını taşımaktadır.

 

Başa dön tuşu