GENEL

BAŞKAN KADİR AYDAR ALEVİLERE SAHİP ÇIKTI

Başkan Aydar meclis toplantısının ardından bir açıklama yaparak, tüm inançlara saygılı ve eşit mesafede olduklarını söyledi. Başkan Aydar açıklamasında ‘’Alevi kardeşlerimizin mağduriyetleri bizleri üzer. Tüm inançlara saygılı ve eşit mesafedeyiz. Cemevi yöneticileri bizden önce birkaç kez belediye başvurmuşlar ancak istedikleri talepleri alamamışlar. Bizler göreve geldiğimiz ilk günden bu yana savunduğumuz bir ilke vardı, herkesin Belediye Başkanı olacağız, adaletli hizmet vereceğiz. İşte bu verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz.” dedi.

 

 BAŞKAN AYDAR, ‘’HER KESİME EŞİT MESAFE VE SOSYAL BELEDİYECİLİK’’

 

Sosyal belediyeciliğin temel kuralının, herkese eşit hizmet olduğunu hatırlatan Başkan Aydar, “Biz bu anlayıştayız. Bize düşen mağdur edilen toplumlara destek olmak, sizlerin yanında olmaktır. Seçimden önce verdiğimiz tüm sözleri gerçekleştirmek boynumuzun borcudur. Meclisimizin aldığı bu karar tüm Ceyhan’ımıza hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Kararın ardından Başkan Aydar ve Ceyhan Hacıbektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Bahadır Odabaşı ile bir araya gelerek, Belediye ve Vakıf bir protokol yaparak, Cemevinin toplantı salonu ve yemek hanesini ortak kullanıma açacaklarını belirttiler.

Başa dön tuşu