SARIÇAM

Başkanla Kendin Görüş

Her Çarşamba günü makamın bulunduğu katta 08.00 ile 10.00 saatleri arasında gerçekleştirilen günde “Başkanla kendin görüş” sloganıyla hareket ediliyor.  Başkan Bilal Uludağ, görüşmeye gelen vatandaşların yanlarına giderek sorun ve taleplerini dinliyor.  Yapılan görüşmelerde vatandaşlar, istek, talep ve önerilerini Başkan Uludağ'a birinci ağızdan ulaştırma imkânına kavuşmuş oluyor.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, vatandaşların sıkıntılarını birebir dinlemeyi geleneksel hale getirdiklerini belirterek, "Öncelikli görevimiz vatandaşlarımızın dertlerine derman olmak, taleplerini karşılamak. Bu anlamda Sarıçam’da oturan ve bilinen bir sistem var. Her Çarşamba gelen vatandaşlarımız randevu almaksızın burada dertlerini ve taleplerini iletebilme imkânı buluyor. Ayrıca vatandaşlarımıza her zaman kapımız.” dedi.

İletişim ve diyaloga her zaman büyük önem verdiklerini belirten Bilal Uludağ, bu uygulamanın kendileri içinde iyi olduğuna değinerek, “Görüşmelerimiz sırasında birim müdürleri de bulunuyor ve sorunlara anında müdahale etme şansı da doğuyor. ‘Vatandaşın sorunu bizim sorunumuzdur’ İlkesiyle hareket ederek, bize iletilen her türlü sorun, istek ve talepleri, imkânları ve kanunlar ölçüsünde çözmeye gayret gösteriyoruz.”diye konuştu.

Görüşmeye gelen  vatandaşlar ise, sorunları ile yakından ilgilenilmesinin kendilerini son derece mutlu ettiğini belirterek, Başkan Bilal Uludağ’a teşekkür ettiler.

Başa dön tuşu