SPOR

Konyaspor’un stadındaki jakuzi sosyal medyanın gündemine oturdu

Futbolda Türkiye’de bir ilke imza atılıyor. Konyaspor’un stadyumundaki jakuzi sosyal medyanın gündemine oturdu. Stadyumda bir locaya konulan jakuzi çok konuşuldu. Artık taraftarlar, Konyaspor’un iç saha maçlarında jakuzide maç izleyebilecek. Bakımı tamamlanan ve hibrit çim serme işlemi yapılan Konya Büyükşehir Belediye Stadı’ndan paylaşılan görüntülerdeki jakuzi detayı gündem oldu.

Konyaspor Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda gerçekleştirilen İslami Dayanışma Oyunları sonrasında çim zemin zarar görmüştü. Zarar gören çim zemin yerine hibrit çim çalışması yapıldı. Konyaspor’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla çalışmaların tamamlandığı duyuruldu. Paylaşılan görüntülerde stadın yeni hali yer alırken bir locaya konulan jakuzi ise çok konuşuldu.

HİBRİT ÇİM ÇALIŞMASI YAPILDI

Konyaspor’un iç saha maçlarının oynandığı Konyaspor Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nun yapımı 2014 yılında tamamlanmıştı. Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen İslami Dayanışma Oyunları sonrasında çim zemin zarar görmüştü. Stadyumdaki genel bakım ve hibrit çim serme çalışmaları tamamlandı. Konyaspor, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çalışmaların tamamlandığını ve çizgi çekme çalışmalarının başladığını duyurdu.

JAKUZİ AYRINTISI DİKKAT ÇEKTİ

Konyaspor, bakım çalışmalarının tamamlandığı iç sahasında 2 Ekim 2022 Pazar günü Ümraniyespor’u konuk edecek. Hibrit çim çalışmaları ve genel çalışmaların tamamlanmasının ardından sosyal medya hesabından stadyumun son halini paylaşan Konyaspor’un bu paylaşımındaki jakuzi detayı gündem oldu. Stadyumdaki bir locaya jakuzi konulduğu görülürken taraftarların jakuzide maç izleyebileceği belirtildi. Konyaspor’un stadındaki jakuzi ayrıntısına yorum yağdı.  Stadyumda jakuzide maç izleme hizmeti Türkiye’de bir ilk olacak.

 

Başa dön tuşu