GENEL

Bayramımız kutlu olsun

Sağlık, mutluluk ve huzur temennisini paylaşan Barut, "Barış ve huzurun egemen olduğu, mutluluk, refah ve sağlık dolu yarınlara kavuşmak dileğiyle mübarek Ramazan Bayramınız kutlu olsun" dedi.

"İBADETLERİNİZ VE DUALARINIZ KABUL OLSUN"

Ekonomik ve siyasi kriz içindeki Türkiye'nin Koronavirüs salgını nedeniyle de oldukça zor bir dönemden geçtiğini belirten CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, "Tüm bu olumsuzlukların içerisinde, Ramazan ayı boyunca ellerimizi semaya açarak dualar ettik, ibadetlerimizi yerine getirip oruçlarımızı tuttuk.  Ramazan boyunca tutulan oruçlarınız, dualarınız ve ibadetleriniz kabul olsun" diye konuştu.

"İYİ BAYRAMLAR"

Ülkenin yaşadığı güçlüklerin ve zor dönemin mutlaka sona ereceğine dikkat çeken Ayhan Barut, şunları kaydetti:
"Bu zor günleri de elbette dayanışma ve yardımlaşma duygularıyla birlikte mücadele ederek atlatacağız. Birlik ve beraberlikle güçlüklerin üstesinden gelip 'daha yaşanabilir bir Türkiye'ye kavuşacağız. Hayalini kurduğumuz aydınlık yarınlara ancak birliktelik ruhunu koruyarak ulaşacağız. Bu duygularla birlikte, kimsenin dini, dili, inancı, etnik kökeni ve siyasi görüşü nedeniyle ötekileştirilip ayrımcılığa uğramadığı, barış ve huzurun egemen olduğu, mutlu ve refah dolu, sağlık dolu yarınlara kavuşmak dileğiyle mübarek Ramazan Bayramınız kutlu olsun. İyi bayramlar diliyorum."

Başa dön tuşu