MEDYA

Bedirhan Soral ile Rabia Soytürk Sevgili Mi? Aşk Dolu Paylaşım

Duy Beni dizisinin genç oyuncusu Rabia Soytürk ile Bedirhan Soral yeni bir aşka mı başladı kafalar karıştı.

Şu sıralar Star Tv’de yayınlanan Duy Beni adlı gençlik dram dizisiyle ekranlarda parlayan güzel oyuncu Rabia Soytürk ile Hande ve Bensu Soral’ın erkek kardeşi Bedirhan Soral arasında aşk mı başladı?

Son dönemin gözde oyuncularından biri olan Rabia Soytürk ilk olarak TRT’de yayınlanan Benim Adım Melek adlı dizide parlamıştı. Rabia Soytürk çok geçmeden bu sezon Duy Beni adlı dizide başrol oynayarak yıldızı parlayan isimlere adını yazdırmayı başarmıştı.

Güzelliği ile dikkat çeken Rabia Soytürk magazinin playboylarının da radarında olduğu söyleniyordu. Ancak bugün yapılan bir yorum ile aşk ortaya çıktı.

Rabia Soytürk’ün bugün yaptığı bir paylaşıma Bedirhan Soral’in yorumu dikkat çekti. Güzel oyuncu Rab.ia Soytürk paylaştığı bir fotoğrafa “Kırar mısın hep böyle yumurta falan” diye yazdı.

Bu paylaşımın altına Bedirhan Soral’den aşk dolu bir yorum geldi. Bedirhan Soral güzel oyuncunun postunun altına “Kırarım.. Beraber kıralım mı?” diye yazarak Rabia Soytürk’ü etiketledi. Bu yorumlar bir aşk mı doğuyor sorusunu akıllara getirdi.

Başa dön tuşu