MEDYA

Bekaret açıklamasıyla gündem olan Merve Taşkın’dan göğsünü açıp poz verdi

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, bekaret açıklamasıyla gündem olmuş ve uzun süre konuşulmuştu. Sosyal medya hesabı üzerinden ‘Bekaretimi kaybettim’ açıklaması yapan Taşkın, günlerce gündemde kalmıştı. Sınırları bir kez daha zorlayan fenomen, bir göğsü açık bir göğsü kapalı şekilde verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı. Merve Taşkın’ın ilginç pozuna yorum yağdı.

Sosyal medya hesabından paylaştığı gönderilerle sık sık gündem olan fenomen Merve Taşkın, bekaret açıklamasıyla günlerce gündemde kalmıştı. Beşiktaş’ın eski kalecisi Loris Karius’la yaşadığı olay sebebiyle gündeme gelen ve sosyal medya hesabından yaptığı bekaret açıklamasıyla uzun süre konuşulan Merve Taşkın, bir göğsü açık bir göğsü kapalı pozunu takipçileriyle paylaştı.

BEKARET AÇIKLAMASI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Instagram hesabını aktif olarak kullanan ve paylaştığı pozlarla sık sık gündeme gelen fenomen Merve Taşkın, Beşiktaş’ın eski kalecisi Karius’la yaşadığı olayın ardından adını duyurmuştu. Sık sık gündeme gelen Taşkın, bekaret açıklamasıyla ağızları açık bırakmıştı. Sosyal medya hesabı üzerinden ‘Bekaretimi kaybettim, meraktan yaptım’ diyerek gündem olan fenomen isim son paylaşımıyla da yine gündeme bomba gibi düştü.

YENİ PAYLAŞIMI OLAY OLDU

Bekaret açıklamasıyla günlerce adından söz ettiren Merve Taşkın, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni pozla bir kez daha gündeme geldi. Bir göğsü açık bir göğsü kapalı pozunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan fenomene yorum yağdı. Merve Taşkın’ın bu pozunun ardından fenomen ismin istediği takipçi sayısına ulaşamadığı için böyle bir yönteme başvurduğu, takipçi sayısını artırmak için bu şekilde pozlar verdiği şeklinde yorumlar yapıldı.

Başa dön tuşu