MEDYA

Beklenen Final Haberi Geldi! Seversin Final Tarihi Duyurusu Geldi!

Beklenen bir final haberi daha geldi! Bu yaz dizilerin aldığı reyting oranları isyan ettirdi. Reyting sisteminde televizyonlar açılmadı emekler boşa gitti.

Bu yaz reyting aletlerinin takıldığı evlerde televizyon kanalları açılmadı. Reyting sisteminin denetimsizliği bu yaz ekranlardaki onlarca emeğe haksızlık yaptı.

Bu yaz Türk izleyicisi kışın izlemeye doyamadığı bol şiddet, klişe dram, acıtasyonlara devam etmek istedi. Yazın dört gözle içimizi açılacak diziler için bekleyenler ise hem reyting sisteminin kokuşmuşluğu hem de Türk halkının azizliğine uğradı.

Ekranlarda en yüksek reyting oranı bu yaz sadece 5’li oranlar olmuştu. Reyting sisteminin takıldığı evler zaten tartışma konusuyken bu yaz o evlerde televizyon açılmadığı bariz görüldü. RTÜK’ün reyting sistemini 2022 yılında bolca dijital platformların yer aldığı çağda hala değiştirmemesi tartışma yarattı.

Bu yaz ekranlarda zaten az sayıda olan romantik komediler hem reyting sisteminin hem kanalların kendilerini de bitiren aç gözlülüğünün hem de acıtasyon sever türk izleyicisinin azizliğine uğradı. Ekranlarda yaz aylarında iç açan keyifle izlenilen yaz dizileri bir bir final yaptı. Onlardan biri daha listeye eklendi.

Bu yazın en keyifli en kaliteli yaz dizisi başrolünde Burak Yörük ve İlayda Alişan’ın yer aldığı eğlenceli romantik komedi Seversin’den final haberi geldi! Seversin dizisinin önümüzdeki günlerde final yapacağı ve final tarihinin açıklanacağı öğrenildi. Dizinin reytinglerinde ufak ta olsa Burak Yörük hakkında sosyal medya da başlatılan linç kampanyası da etkili olduğu düşünülüyor

Başa dön tuşu