MEDYA

Ben Bu Cihana Sığmazam Kurban Baba kimdir, gerçek adı ne?

ATV ekranlarının yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın oyuncu kadrosu ve karakterleri tek tek araştırılırken dizide en dikkat çeken karakter Kurban Baba oldu. Bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak olan yeni dizi için heyecan dorukta. Uzun süredir dizinin yayınlanmasını bekleyen izleyiciler dizi ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Dizide en dikkat çeken karakterlerden biri olan Kurban Baba ile ilgili de yoğun bir araştırma var.

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın Kurban Babası ile ilgili araştırmalar sürüyor. Kurban Baba karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı, yaşı, memleketi ve oynadığı diziler merak konusu oldu. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Kurban Baba kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam Kurban Baba gerçek adı nedir? Ali Seçkiner Alıcı kimdir, kaç yaşında? Ali Seçkiner Alıcı hangi dizilerde oynadı? İşte tüm detaylar…

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM BAŞLIYOR

ATV ekranlarında yayınlanacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam ile ilgili araştırmalar devam ediyor. 20 Eylül 2022 Salı (bu akşam) ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan dizi için nefesler tutuldu. Oktay Kaynarca’nın başrolünde olduğu dizide birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Dizinin konusu kadar karakterler de dikkat çekiyor.

KURBAN BABA MERAK UYANDIRDI

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın Kurban Babası şimdiden izleyicide merak uyandırdı. Dizinin oyuncu kadrosu ve karakterleri ile ilgili araştırma yapanlar dizideki Kurban Baba ile ilgili detayları merak ediyor. Kurban Baba karakterine hayat veren oyuncu ve hakkındaki tüm detaylar araştırılıyor.

ALİ SEÇKİNER ALICI KİMDİR?

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın Kurban Babası Ali Seçkiner Alıcı, 3 Temmuz 1965 yılında Kars’ta dünyaya geldi. Gazi Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümü’nden mezun olan Alıcı, Bergen, Beni Çok Sev, Yargı ve Bizim İçin şampiyon gibi başarılı dizi ve filmlerde rol üstlendi. 75. Cannes Fil Festivali’nde ‘Belirli Bir Bakış’ bölümünde uluslararası prömiyerini yapan Emin Alper’in son filmi Kurak Günler’de rol aldı.

 

Başa dön tuşu