MEDYA

Bensu Soral Tuzak dizisiyle gri dönüyor

Ünlü oyuncu Bensu Soral, ekran macerasına Tuzak dizisiyle geri dönğyor. Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Tuzak dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak. Bensu Soral ve Akın Akınözü’nün başrollerini paylaşacağı dizi için geri sayım başladı. İki ünlü oyuncunun hayranları dizinin yayınlanacağı tarihi büyük bir merakla beklerken hem Bensu Soral hem de Akın Akınözü şimdiden sosyal medyanın gündeminde en üst sıralarda yer almaya başladı.

Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Bensu Soral, başrollerini Akın Akınözü ile paylaşacağı Tuzak dizisiyle geri dönüyor. Hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla şimdiden dikkatleri üzerine çeken yeni diziyle ilgili merak edilen tüm detaylar yoğun bir şekilde araştırılıyor. Tuzak dizisinin başrol oyuncusu olan Bensu Soral’ın daha dizi başlamadan sosyal medyada gündem olması dikkatlerden kaçmadı. Soral hayranları güzel oyuncunun yeni dizisini heyecanla bekliyor.

BENSU SORAL EKRANA GERİ DÖNÜYOR

Rol aldığı projelerde hem güzelliği hem de başarılı performansıyla her zaman takdir toplayan güzel oyuncu Bensu Soral’ın yeni projesi geçtiğimiz günlerde belli olmuş ve ünlü oyuncunun TV8 ekranlarında yeni başlayacak olan Tuzak dizisinin başrolünde yer alacağı açıklanmıştı. Bensu Soral, oyuncu Akın Akınözü ile birlikte Tuzak dizisinin başrolünde yer alacak. Şimdiden adından söz ettirmeye başlayan yeni dizinin oyuncu kadrosu dikkat çekiyor.

DİZİ BAŞLAMADAN GÜNDEM OLDU

Bensu Soral ve Akın Akınözü’nün başrolünde yer alacağı Tuzak dizisi henüz yayın hayatına başlamadan sosyal medyanın gündemine yerleşti. Öte yandan dizinin başrol oyuncuları da çok yakıştırıldı ve izleyiciden tam not aldı. Bensu Soral ve Akın Akınözü’nün partner olduğu dizide iki oyuncunun nasıl bir performans sergileyeceği büyük bir merakla beklenmeye başlandı.

TUZAK DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Tuzak dizisinin çekimlerine başlandı. Dizinin kısa bir süre içinde ekran hayatına başlaması bekleniyor. Yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek’in oturduğu Tuzak dizisinin senaryosu ise Eylem Canpolat’ın kaleminden çıkıyor. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda başarılı oyuncu Talat Bulut’ta yer alıyor. Öte yandan Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, İlayda Çevik, Emir Benderlioğlu, Naz Göktan, Onur Durmaz, İbrahim Şahin, Eylül Su Sapan ve Gamze Süner Atay gibi isimler de Tuzak dizisinde rol alacak.

Başa dön tuşu