MEDYA

Beren Saat Kıvanç Tatlıtuğ ikilisi sosyal medyayı salladı

Bir döneme damgasını vuran Aşk-ı Memnu dizisinde başrolü paylaşan ve yıllar sonra Netflix’te yayınlanacak bir film için yeniden bir araya gelen ünlü oyuncular Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’dan gelen yeni kare sosyal medyayı salladı. Aşk-ı Memnu ile ekranları sallayan ünlü oyuncular yeni projesi ile de gündemden düşmüyor. İzleyicinin en çok yakıştırdığı partnerlerden olan Tatlıtuğ ve Saat’ten New York sokaklarından yeni bir kare geldi. Yeni paylaşımı gören sosyal medya kullanıcıları fotoğrafa beğeni ve yorum yağdırdı.

Netflix’te yayınlanacak film için yıllar sonra yeniden bir araya gelen Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, filmin çekimleri için New York’a gitti. New York sokaklarından yeni kareler paylaşan ünlü oyuncuların paylaşımlarını görenler yıllar öncesine gitti. İki ünlü oyuncuyu tekrar bir arada görmekten mutlu olan izleyiciler fotoğrafları beğeni yağmuruna tuttu. Fotoğrafları görenler Aşk-ı Memnu yorumları yapmaktan da geri durmadı.

BEREN VE KIVANÇ YILLAR SONRA AYNI PROJEDE

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen Aşk-ı Memnu dizisinin başrolünde yer alan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, yıllar sonra Netflix’te yayınlanacak film için yeniden bir araya geldi. Uzun yıllar sonra yeniden aynı projede yer alan ünlü oyuncuların hayranları da büyük bir mutluluk yaşadı. İki ünlü ismi sık sık aynı projede görmek isteyen hayranları yeni filmi büyük bir merakla bekliyor.

SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN KARELER

Netflix’te yayınlanacak film için yeniden bir araya gelen Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, filmin çekimleri için New York’a gitti. New York sokaklarından yeni kareler paylaşan ünlü çiftin fotoğraflarına beğeni ve yorum yağdı. Ünlü oyuncuların yeni kareleri sosyal medyanın gündemine yerleşti. Yeni paylaşımları gören sosyal medya kullanıcıları Aşk-ı Memnu yorumlarıyla sosyal medyayı salladı. Öte yandan aradan uzun yıllar geçmesine rağmen Beren Saat’in güzelliğinden, Kıvanç Tatlıtuğ’un ise yakışıklılığından bir şey kaybetmemesi de dikkatlerden kaçmadı.

 

Başa dön tuşu