SPOR

Beşiktaş Başakşehir maçı muhtemel 11’ler

Beşiktaş, Süper Lig’in 6. haftasında rakibi Başakşehir’i Vodafone Park’ta ağırlayacak. Medipol Başakşehir, deplasmanda Beşiktaş’la mücadele edecek. Her iki takımda 3 puanı çok istiyor. Bu akşam saat 19.00’da ekrana gelecek olan karşılaşma için heyecan dorukta. Maç öncesinde takımların muhtemel 11’leri merak ediliyor. Beşiktaş-Başakşehir maçı muhtemel 11’leri merakla araştırılıyor.

Beşiktaş-Medipol Başakşehir karşılaşması bu akşam canlı yayınla ekrana gelecek. Futbolseverler bu heyecanlı karşılaşmaya kilitlendi. Beşiktaş’ın evinde konuk edeceği Başakşehir karşılaşması öncesinde her iki takım taraftarları da muhtemel 11’leri merak ediyor. Her iki takımın da henüz ligde yenilgisi bulunmuyor. Heyecanlı karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş’ın bu akşam Vodafone Park’ta konuk edeceği rakini Medipol Başakşehir’e karşı muhtemel 11’leri şöyle;

– Emre

– Rosier

– Necip

– Saiss

– Masuaku

– Salih

– Gedson

– Berkay

– Muleka

– Weghorts

– Nkoudou

BAŞAKŞEHİR MUHTEMEL 11’LER

Medipol Başakşehir’in deplasmanda rakibi Beşiktaş’la oynayacağı karşılaşmanın muhtemel 11’leri şöyle;

– Volkan

– Caicara

– Leonardo

– Ndayishimiye

– Lima

– Mahmut

– Traore

– Aleksic

– Berkay

– Serdar

– Okaka

BEŞİKTAŞ’TA JOSEF DE SOUZA CEZALI

Beşiktaş’ın bu akşam Başakşehir’le oynayacağı karşılaşmada kart cezalısı olan futbolcusu Josef de Souza forma giyemeyecek. Dele Alli ve Atiba Hutchinson ile hasta olduğu öğrenilen Welinton karşılaşmada forma giyemeyecek isimler arasında. Medipol Başakşehir’de ise deplasmandaki zorlu mücadele öncesinde eksik oyuncu bulunmuyor.

BEŞİKTAŞ-BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA?

Beşiktaş-Medipol Başakşehir maçı bu akşam saat 19.00’da Vodafone Park’ta oynanacak. Halil Umut Meler’in yöneteceği karşılaşma beIN Sports 1’de canlı yayınlanacak.

Başa dön tuşu