SPOR

Beşiktaş Fenerbahçe derbi hakemi belli oldu

2 Ekim 2022 Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu. Dün TFF’den yapılan açıklamada derbi maçına Fenerbahçe taraftarlarının alınmayacağı bildirilmiş ve misafir tribünü biletlerinin Beşiktaş taraftarları için satışa çıkacağı belirtilmişti. Güvenlik gerekçesiyle alınan bu karara sarı lacivertli taraftarlardan tepki yağmıştı. Her iki takım taraftarlarının da heyecanla beklediği derbi maçının hakemi de belli oldu.

Beşiktaş’ın ev sahipliği yapacağı dev derbi öncesinde taraftarlar maçı yönetecek hakemi merak ediyordu. Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu ve dev derbiyi Volkan Bayarslan’ın yöneteceği açıklandı. Atilla Karaoğlan’ın 4. hakem olarak görev alacağı derbi maçında Bayarslan’ın yardımcıları ise Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu olacak.

BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE DERBİSİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Futbolseverler, Süper Lig’in 8. haftasında, Milli ara dönüşünde Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi için ekrana kilitlenecek. 2 Ekim 2022 Pazar günü Vodafone Park’ta oynanacak maç için geri sayım başladı. Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarları kadar tüm futbolseverlerin merakla beklediği dev derbinin hakemi de açıklandı. Sonucu büyük bir merakla beklenen derbi maçı saat 20.00’de başlayacak.

DERBİNİN HAKEMİ VOLKAN BAYARLSAN OLDU

Dolmabahçe’de oynanacak dev derbinin hakemi de belli oldu. Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Volkan Bayarslan düdük çalacak. Maçın hakemi Volkan Bayarslan’ın yardımcılığını ise Serkan Ok ile Aleks Taşçıoğlu yapacak. Atilla Karaoğlan, 4. hakem olarak görev alacak.

FENERBAHÇE BİR HAFTAYI BAY GEÇTİ

Dev derbi öncesinde her iki takımın puan durumu merak ediliyor. 3 puanı almak için mücadele edecek olan takımlardan Beşiktaş, toplam 14 puanla 4. sırada yer alıyor. Deplasmanda Beşiktaş’la oynayacağı karşılaşma öncesinde toplam 13 puanla 6. sırada yer alan Fenerbahçe ise bir haftayı bay geçmişti.

 

Başa dön tuşu