SPOR

Beşiktaşlı Masuaku Başakşehirli futbolcuya tokat attı

Süper Lig’in 6. haftasında rakibi Medipol Başakşehir’i ağırlayan Beşiktaş, sezonun ilk yenilgisini aldı. Maçı 1-0 kaybeden siyah beyazlılar sosyal medyanın gündemine otururken maça damga vuran tokat olayı da sosyal medyada büyük tepki çekti. Beşiktaşlı futbolcu Masuaku, Başakşehirli futbolcu Caiçara’ya tokat attı. Bu ana ait görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından olaya tepkiler çığ gibi büyüdü.

Beşiktaş’ın Vodafone Park’ta konuk ettiği rakibi Medipol Başakşehir, 1-0’lık skorla maçın galibi oldu. Deplasmandan 3 puanla ayrılan Başakşehir, yeni sezondaki başarısını sürdürüyor. Beşiktaş-Başakşehir maçına damga vuran anlar sosyal medyanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Maçın en çok konuşulan anı ise Beşiktaşlı futbolcu Masuaku’nun Başakşehirli futbolcu Caiçara’ya attığı tokat oldu. Bu anlar sosyal medyada tepki çekerken ne VAR ne de hakem atılan tokadı görmedi ve Masuaku’ya kart çıkmadı.

BEŞİKTAŞLI FUTBOLCUDAN TEPKİ ÇEKEN HAREKET

Süper Lig’in 6. haftasında kendi sahasında Başakşehir’i ağırlayan Beşiktaş, 1-0’lık mağlubiyetle karşılaşmayı tamamladı. Vodafone Park’ta oynanan karşılaşmada tartışma yaratan pozisyonlar gündeme geldi. Karşılaşmanın ardından sosyal medyanın gündemine oturan konulardan biri ise Beşiktaş’ta forma giyen Masuaku’nun Başakşehir’de forma giyen Caiçara’ya attığı tokat oldu. Karşılaşmanın son dakikalarında Beşiktaş’ın Başakşehir’in ceza sahası dışında serbest vuruş kazanması sonrasında futbolcular arasında gerginlik yaşandı. Tansiyonun yükseldiği anlarda Beşiktaşlı futbolcu Masuaku, Başakşehirli futbolcu Junior Caiçara’ya tokat attı.

HAKEM HALİL UMUT MELER’E TEPKİ YAĞDI

Kameralara yansıyan ve sosyal medyanın gündemine yerleşen tokat olayına tepkiler çığ gibi büyüdü. Başakşehir taraftarı hem VAR’a hem de maçın hakemi Halil Umut Meler’e tokat olayına yaptırım uygulamadıkları için tepki gösterdi. Tokat olayının ardından bazı Başakşehir taraftarları Beşiktaşlı futbolcu Josef’e gönderme yaparak ‘Böyle güvensiz bir ortamda bulunma’ yorumlarına yer verdi.

 

Başa dön tuşu