SPOR

Beşiktaş’tan Ersin Destanoğlu’nun maaşına dudak uçuklatan zam

Gözler hafta sonu oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine çevrilirken Beşiktaş, derbi öncesi Ersin Destanoğlu ile yeni sözleşme imzaladı. Siyah beyazlı takımın kalesini koruyan Ersin Destanoğlu, takımıyla 2027 yılına kadar kontratını uzattı. Yapılan yeni anlaşma kapsamında maaşına zam da yapılan Destenoğlu, mevcut maaşına 25 kat zam aldı. Ersin’in zamlı maaşı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Beşiktaş ile Ersin Destanoğlu arasında uzun süredir sözleşme yenileme görüşmeleri sürüyordu. Genç kaleci ile anlaşmaya varan siyah beyazlı takım, Ersin’in kontratını 2027 yılına kadar uzattı. Yeni sözleşmeyle birlikte maaşına zam da gelen Ersin’in aldığı 25 kat zamla 500 bin lira olan yıllık garanti ücreti, 700 bin Euroya, 41 bin lira olan aylık kazancı ise 1 milyon 41 liraya çıktı.

ERSİN DESTANOĞLU BEŞİKTAŞ’TA DEVAM EDECEK

Bir süredir genç kalecisi Ersin Destanoğlu ile sözleşme yenileme görüşmesi yapan Beşiktaş, kalecisi ile 2027 yılına kadar sürecek olan 4 yıllık yeni mukavele imzaladı. Yeni sözleşmeyi yaptığı açıklama ile duyuran Beşiktaş Kulübü, ‘Kulübümüz, Futbol Akademimizden yetişen, 2019-2020 sezonundan bu yana Futbol A Takımımızın kalesini koruyan ve bu süre zarfında Beşiktaşımızın kazandığı Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonluklarında pay sahibi olan genç kalecimiz Ersin Destanoğlu ile yeni sözleşme imzaladı. Asbaşkanımız Emre Kocadağ ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz ve Sportif Direktörümüz Ceyhun Kazancı, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya geldikleri Ersin Destanoğlu’na yeni dönemde şanlı formamızla başarılar dilediler.’ ifadelerine yer verdi.

MAAŞINA DEV ZAM

Beşiktaş’ın mevcut kadrosunda takımın en az kazananlarından biri olduğu bilinen Ersin Destanoğlu, yeni yapılan anlaşma ile 25 kat zam aldı. Yapılan yeni anlaşma kapsamında Ersin’in 500 bin lira olan yıllık garanti ücreti 700 bin Euroya, aylık 41 bin lira olan maaşı ise 1 milyon 41 bin liraya yükseldi.

Başa dön tuşu