TEKNOLOJİ

Binance Para Çekme Nasıl Yapılır? Binance Para Çekme Sorunu 2022

Binance para çekme konusunu birçok yatırımcı araştırıyor. Binance hesabınızdaki parayı çekmek istiyorsanız yazımızın devamında cevaba ulaşacaksınız.

Binance TR ve Binance Global ülkemizde en sık kullanılan kripto para al-sat sitelerinden birisidir. Hem dolar hem de TL bazında işlem yapmanızı sağlayan bu platformda sınırsız sayıda kripto varlık bulunuyor. Dilediğiniz zaman para gönderebilir ve varlıklara yatırım yapabilirsiniz.

Binance hesabınızda paranız var ve bunu banka hesabınıza aktarmak istiyorsunuz. Bu durumda nasıl bir yol izleyeceğinizi bilmiyorsanız size rehberlik edeceğiz. Yanlış bir işlem yapmamak ve paranızı güvenli bir şekilde aktarmak için birkaç noktaya dikkat etmelisiniz.

Binance Para Transferi Nasıl Yapılır?

Binance para çekme sayfası yeni yatırımcılar için kafa karıştırıcı olabilir. Bu alana giriş yaptığınızda kripto adresi istendiğini göreceksiniz. Bunun ne olduğunu bilmeyen kullanıcılar paralarını aktarma konusunda sıkıntı yaşıyorlar. Binance hesabınızdaki parayı çekmek sandığınızdan daha kolay.

Paranızı çekmek için yapmanız gerekenler adım adım şöyledir;

• Binance hesabınıza girin.
• Paranız USDT ise TL’ye çevirin.
• Ardından “Para Çek” sayfasına ulaşın.
• Çekmek istediğiniz varlığı seçin.
• İBAN bilgisini doğru şekilde girin.
• Çekmek istediğiniz miktarı yazın.
• Son olarak e-posta onayını tamamlayın.

Binance para çekme işlemi görüldüğü üzere oldukça basit. Binance TR uygulaması genellikle Binance Global sitesine göre daha kolay bir para çekme sayfasına sahiptir. Paranızı çekerken e-posta veya telefon doğrulamasını tamamlamayı unutmayın.

Binance TR Para Çekme Limiti

Binance para çekme işlemi esnasında minimum ve maksimum para çekme limitiyle karşılaşırsınız. Para çekme limitiniz hesabınızı güvenlik doğrulaması seviyesine göre değişiklik gösterir. Örneğin. 2. Seviye doğrulamaya sahipseniz Binance TR para çekme limiti günlük maksimum 500,000 TL para çekebilirsiniz. Hesabınızın güvenilirliğini artıracağından dolayı binance kimlik doğrulama işlemini tamamlamayı unutmayın.

Binance Para Çekme Ne Kadar Sürer?

Binance para çekme sayfasındaki işlemlerinizi yaklaşık 3-5 dakika içerisinde tamamlayabilirsiniz. Ardından paranız 5 dakika içerisinde hesabınıza aktarılmış olacaktır. Binance TR ve Binance Global, üyelerinin 7/24 para çekmesine olanak tanıyor. Bu sayede gün veya saat fark etmeden borsalar arasında para transferi gerçekleştirebilirsiniz.

Binance TR Para Çekme Sorunu

Binance para çekme sorunu bazı zamanlarda yaşanabiliyor. Kullanıcılardan bazıları Binance TR hesaplarındaki parayı çekerken sorun yaşadıklarını bildiriyorlar. Bu genellikle aşağıdaki nedenlerden kaynaklanabilir;
• Hesabınızın doğrulanmamış olması,
• Binance uygulama güncellemesi,
• Teknik bir aksaklık,
• Minimum çekim tutarını karşılamama,
• Ve telefon doğrulamasını tamamlamamış olmak Binance para çekme işleminizde sorun yaratabilir.

Binance borsası dünya genelinde kullanılan en güvenilir kripto para borsası olma özelliğini taşıyor. Bu nedenle para çekerken kalıcı bir sorun yaşamazsınız veya dolandırılmazsınız. Binance üzerinden para çekemiyorsanız muhtemelen yukarıdaki durumlardan birini yaşıyor olabilirsiniz.

Binance Para Çekme Durduruldu Hatası

Binance para çekme durduruldu hatası alıyorsanız Binance üzerinde teknik bir aksaklık meydana gelmiş olabilir. Bunu öğrenmek için Binance resmî web sitesinde ya da Twitter adresine giderek kontrol edebilirsiniz. Diğer kullanıcıların aynı problemi yaşayıp yaşamadığı buradan anlaşılacaktır. Teknik aksaklık geçene kadar bekleyin ve Binance’nin duyurularını takip edin. Bu hata genellikle kısa süre içerisinde düzeltilmektedir.

Başa dön tuşu