SARIÇAM

Bir ilki daha gerçekleştirdik

Başkan Bilal Uludağ, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle yapılan kursa ilginin fazla olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek,”Bilinçli bir şekilde budama yapılması verimi artıracaktır. Kursun düzenlenmesinde emeği geçenleri ve katılan kursiyerleri kutluyorum.”dedi.

 

Sarıçam Belediyesi Bahçesinde düzenlenen törene Başkan Bilal Uludağ’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, kursiyerler ile Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Deveci, Doğu Akdeniz Zeytinciler Birliği Başkanı Mehmet Güler, Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesinden Prof. Dr. Ali Küden, Prof. Dr. Ayzin Küden,  Doç. Dr. Bilge Yılmaz, Dr. Burhanettin İmrak, Uzman Kadir Sarıer katıldı.

 

Tören öncesi konuşan Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yörelerinin her açıdan olduğu gibi ziraatta da ülkelerinin en şanslı olduğu coğrafyada yer aldığını belirterek, böyle bir kursun ilçelerinde büyük bir ihtiyaç olduğunu vurguladı.

 

Bilal Uludağ, “Bu verimli topraklar ülkemizin ekonomisini belirlemekte önemli rol oynuyor. Biz de Sarıçam Belediyesi olarak topraklarımızı en etkin ve verimli halde nasıl kullanabileceğimize ve vatandaşlarımıza ne tür istihdam alanları açabileceğimize dair projeler geliştirdik ve devam ediyoruz.

 

Yüksek Verimlilik ile Doğru Budama ve Aşılama Kursuna toplam 200 kursiyerin katılması ve Sarıçamlı hemşerilerimizin yoğun talepleri bizi son derece mutlu etti.

 

10 gün süren eğitimleri boyunca temel ve uygulamalı dersleri eksiksiz takip eden tüm kursiyerlerimize, yoğun programları içerisinde eğitimlerimizi sürdüren akademisyenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

 

Tören sonunda sertifika almaya hak kazananlara belgeleri Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  Daire müdürleri ve eğitmenler tarafından verildi. Ayrıca kursu veren eğitmenlere de Başkan Uludağ tarafından teşekkür plaketi sunuldu.

Başa dön tuşu