VALİLİK

BİR LOKMA BİN SOFRA

Vali Dr. Süleyman Elban, Vakıflar Genel Müdürlüğünce ülkemiz genelinde düzenlenen “Bir Lokma Bin Sofra” iftar programında, ihtiyaç sahibi vatandaşlarla bir araya geldi.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar programına Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Develi ile Vakıflar Genel Müdürlüğünün desteklerinden faydalanan vatandaşlarımız katıldı.

Vatandaşlarımızla yakından ilgilenerek onların hal ve hatırlarını soran Vali Elban, programda yaptığı konuşmada; Ramazan ayının manevi duyguların, birlik ve beraberlik ruhunun doruğa ulaştığı müstesna bir zaman dilimi olduğunu dile getirdi.

Manevi iklimiyle gönüllerimize huzur veren bu mübarek ayda, kültürümüzde ezelden beri var olan paylaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel şekilde yaşatıldığına dikkat çeken Vali Elban, “Vakıflar Genel Müdürlüğümüz de ‘Bir Lokma Bin Sofra’ diyerek ülkemiz genelinde güzel bir Ramazan etkinliğine imza atmışlar. Bir arada olmamıza vesile olan bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın.” dedi.

 

Başa dön tuşu