GENEL

Patronları tarafından öldürülen 18 yaşındaki Zehra’nın babasından yürek yakan açıklama

Muğla’da patronları tarafından katledilen 18 yaşındaki Zehra Bayır, başına sert bir cisimle vurularak öldürüldü. Kardeşinin tedavi masraflarını karşılayabilmek için çalışan Zehra’nın alacağını tahsil edememesi üzerine patronlarıyla tartıştığı ve çalıştığı iş yerinde başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Genç kızın babasından yürek yakan açıklamalar geldi.

Muğla’da patronları tarafından katledilen 18 yaşındaki Zehra Bayır, başına sert bir cisimle vurularak öldürüldü. Kardeşinin tedavi masraflarını karşılayabilmek için çalışan Zehra’nın alacağını tahsil edememesi üzerine patronlarıyla tartıştığı ve çalıştığı iş yerinde başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Genç kızın babasından yürek yakan açıklamalar geldi. Yaklaşık 50 bin TL’lik alacağını tahsil edemeyen 18 yaşındaki Zehra ve işletme sahipleri arasında tartışma çıktı. İş yerindeki kavgada hayatını kaybeden Zehra’nın başına sert bir cisimle vurulduğu ortaya çıktı. Açılan soruşturma kapsamında olayla ilgili gözaltına alınan 7 kişiden 3’ü tutuklandı. İşte detaylar…

BAŞINA SERT CİSİMLE VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Olay, Muğla’nın Milas ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 24 Temmuz tarihinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 3 ay önce Konya’dan Milas ilçesine çalışmak için gelen 18 yaşındaki Zehra, kardeşinin tedavi masraflarını karşılayabilmek için bir işletmede çalışmaya başladı. İddiaya göre, patronları Zehra’ya toplu ödeme yapacaklarını söyledi ancak genç kız ödeme yapılmadı. Yaklaşık 50 bin TL’lik alacağının kendisine ödenmemesi üzerine işletme sahipleriyle tartışma yaşayan Zehra’nın başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Konya’dan Milas ilçesine kardeşinin tedavi masraflarını karşılayabilmek için çalışmaya gelen 18 yaşındaki Zehra Bayır, işletme sahiplerine kardeşinin tedavisi için Konya’ya gideceğini söyledi ve yaklaşık 50 bin TL’lik alacağının kendisine ödenmesini istedi. Bunun üzerine genç kız ile işletme sahipleri arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın üzerine işletme sahiplerinin sert bir cisimle Zehra’nın başına vurduğu ve aldığı darbenin etkisiyle yere düşen genç kızı daha sonra işletmenin bahçesinde bulunan havuza attıkları ortaya çıktı. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrol sonucunda havuzdan çıkarılan genç kızın yaşamını yitirdiği belirlendi. Olayla ilgili açılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 7 şüphelinden 3’ünün tutuklandığı öğrenildi.

ZEHRA’NIN BABASINDAN YÜREK YAKAN AÇIKLAMALAR

Kızının vefatının ardından yürek yakan açıklamalarda bulunan baba Bayır, kızıyla son olarak Nisan ayında görüştüklerini söyledi. Kızı Zehra’nın daha önce Konya’da bir simitçide çalıştığını ve işinden ayrılarak Muğla’ya gittiğini anlattı. Kardeşinin rahatsız olduğunu ve Zehra’nın kardeşinin tedavi masraflarını karşılamak için 3 ay önce Muğla’ya gittiğini, kendilerini jandarmanın arayıp olayı haber verdiğini söyledi. Muğla’ya gittiğinde kızının başına sert bir cisimle vurulup öldürüldüğünü öğrendiğini söyleyen baba Bayır, ‘Balta ya da satırla vurmuşlar. Yalnız vurmadan önce çocuğu çok dövmüşler. Kemiklerinde kırıklar varmış. Zehra’m, 18 yaşında genç bir kızdı. Kimseye bir zararı yoktu. Zehra ne yaptı size? En ağır cezayı almalarını istiyorum.’ dedi.

 

Başa dön tuşu