GENEL

Bizim Meram Köyü Dağ Evleri Kooperatif başvurusu başladı

Konya’da Bizim Meram Köyü Dağ Evleri Kooperatif başvurusu başladı. Bizim Meram Köyü Dağ Evleri’nin müjdesini veren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, söz konusu projenin tüm özellikleriyle Meram’a ve Meram’ın ruhuna çok yakışan bir proje olacağını söyledi. Yapılan bu açıklamanın ardından Bizim Meram Köyü Dağ Evleri ile ilgili araştırmalar da yoğunlaştı. En çok araştırılanların başında ise Bizim Meram Köyü Dağ Evleri’nin konumu.

Meram’a dair tüm güzelliklerin bu projede yer alacağını söyleyen Belediye Başkanı Kavuş, ‘Yeni ve doğa ile baş başa bir hayatın kapılarını aralayacak.’ dedi. Projenin ayrıntıları ile ilgili de bilgiler paylaşıldı. Peki, Bizim Meram Dağ Evleri Kooperatif başvurusu başladı mı, ne zaman başlayacak? Bizim Meram Dağ Evleri nerede? Bizim Meram Dağ Evleri başvurusu ücretli mi? Bizim Meram Dağ Evleri son başvuru tarihi ne zaman? İşte tüm merak edilenler…

BİZİM MERAM KÖYÜ DAĞ EVLERİ NEREDE?

Bizim Meram Dağ Evleri ile ilgili bilgi paylaşan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, gelen talepler doğrultusunda hayata geçirilen Bizim Meram Köyü Dağ Evleri’nin Konya-Antalya yolu 30. kilometrede, Sefaköy sapağında inşa edileceğini söyledi. İnşa edilecek konutlar hakkında da bilgi paylaşan Varış, 400 bin metrekarelik alan içerisinde, 230 bin metrekarelik arsa alanında 500-700 metrekare müstakil parsellerde konumlandırılacak olan bu evlerin toplamda 407 adet olarak inşa edileceğini aktardı. Evlerin salon, banyo, mutfak ve terastan oluşan 1+1 konseptinde olacağını da ekledi.

BİZİM MERAM KÖYÜ DAĞ EVLERİ BAŞVURULARI BAŞLADI MI?

1+1 konseptinde oluşacak Bizim Meram Köy Evleri için ön başvurular 1 Ekim 2022 Cumartesi gününden itibaren www.bizimmeramkoyu.com adresinden alınmaya başlandı. Ancak başvuru ücretleri 3 Ekim 2022 Pazartesi resmi iş gününden itibaren yatırılabilecek. Son başvuru tarihi ise 7 Ekim 2022 Cuma olarak açıklandı.

BİZİM MERAM KÖYÜ DAĞ EVLERİ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

Başvuru süreciyle ilgili bilgilerine devam eden Kavuş, başvuruların fazla olması halinde daha önceki kooperatiflerde olduğu gibi ön başvuru gerçekleştirenler arasında noter huzurunda kura çekilişi yapılacak. Bizim Meram Köyü Dağ Evleri için başvuru bedeli 10 bin TL olarak belirlendi. Evler için peşinat 300 bin TL, aylık aidatlar ise 10 bin TL olarak alınacak.

Başa dön tuşu