SANAT

“BU DA GEÇER YAHU”

Uğur Saatçi’nin kaleme aldığı,  Barış Erdenk’in sahneye koyduğu müzikli, danslı oyun “Bu da Geçer Yahu” 28 Kasım – 03 Aralık tarihleri arasında Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma günü saat:20.00, Cumartesi günü 15.00 ve 20.00 de tekrar izleyici karşısına çıkacak.

             Oyun, İstanbul’un işgal altından kurtulmasına yardımcı olmaya çalışan bir grup insanın planlarını bol müzik ve dansla izleyiciye sunuyor. Oyunun dekor tasarımı Emre Satı’ya, kostüm tasarımı Funda Karasaç’a, ışık tasarımı Özer Kuşkaya’ya, dansları Sibel Erdenk’e,  müzikleri ise Emin Serdar Kurutçu’ya ait.

      Bu da Geçer Yahu adlı oyunda,  F.Doruk Nalbantoğlu, Mazlum Taşkıran,N.Fırat Demirağ, N.Efe Ünsal ,Yeliz Tekman, Hülya Yıldız, M.Burak Erol, Recep Kekil, Ozan Sargın, Dilek Dokumacı, Ömer Bertan, Nazlı Köymen, Berna Tülay Uğurlar, Refik Koral Kısakürek, Mustafa Hardaldalı, Vahit Yöney,Gürcan Alğan, Umut Verdi BOĞAÇ, Zeyrek Yıldız rol alıyor.

           Küçükler kadar büyüklerin de beğenisini toplayan çocuk oyunumuz “Don Kişot”, 04 Aralık Pazar günü 11.00 de seyircisini büyülemeye devam edecek.

Başa dön tuşu