MEDYA

Survivor 2023 kadrosu belli oldu! Bu sene Survivor’da öyle isimler var ki hepsi birbirinden bomba

Her yıl büyük bir heyecan ve merakla izlenen fenomen yarışma programı Survivor’ın yeni sezonu da sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun yıllardır ekranların vazgeçilmezi haline gelen ve her sezonu birbirinden heyecanlı olan sevilen yarışma programının 2023 sezonu için oluşturulacak kadrolar merak ediliyor. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği yarışmayı uzun bir süredir eski Survivor yarışmacısı Murat Ceylan sunuyor. Yeni sezon için geri sayım sürerken yarışmanın kadrosunda olacak isimler en çok merak edilenlerin başında geliyor.

Survivor 2023 kadrosu için gündeme gelen isimler bomba. Yeni sezon hazırlıkları devam ederken bu yıl ekranı sallamaya hazırlanan Survivor’da sürpriz isimler yer alacak. All Star ve Fenomenler konseptiyle ekrana gelmeye hazırlanan fenomen yarışmanın yeni sezonu için geçmiş yıllarda yarışan güçlü isimlere ve sosyal medya fenomenlerine teklif götürüldüğü iddia edildi. Peki, Survivor 2023 kadrosunda kimler var? Survivor 2023 yarışmacıları belli oldu mu? Survivor 2023 All Star ve Fenomenler sezonunda hangi fenomenler yarışacak? İşte tüm merak edilenler…

SURVİVOR 2023 BOMBA GİBİ GELİYOR

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Survivor yarışmasının yeni sezonu için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Güçlü bir kadroyla yeni sezona muhteşem bir giriş yapmak isteyen Ilıcalı, oldukça yüksek meblağları gözden çıkararak birbirinden bomba isimlere teklif götürdü. Yarışmada özellikle ‘Fenomenler’ kadrosunda yer alacak isimler merak ediliyor.

SURVİVOR 2023 KADROSU

Survivor 2023 All Star-Fenomenler kadrosunda Hakan Hatipoğlu, Hikmet Tuğsuz, Steven Salam, Semih Öztürk, Damla Can, Furkan Kızılay, Merve Aydın, Faster Abdü adıyla tanınan YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz, TikTok fenomeni Merve Yalçın, TikTok fenomeni Cellat ve müzisyen Yaren Alaca’nın yer alacağı iddia edildi.

TURABİ İDDİASI

Eski Survivor yarışmacılarından Turabi’nin de Survivor 2023 kadrosundaki isimler arasında olduğu iddia ediliyor. Kadroda yer alması beklenen isimleri duyan izleyici oldukça heyecanlanırken henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Survivor 2023 kadrosu ile ilgili yeni bir gelişme olduğunda haberimizde sizleri bilgilendireceğiz…

 

Başa dön tuşu