MEDYA

Bülent Ersoy Polat Yağcı ile tartışıp konserini iptal etti

Diva Bülent Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla İstanbul’daki konserini iptal ettiğini duyurdu. Paraf Kuruçeşme Açıkhava’daki konserinin iptal olduğunu açıklayan Ersoy, konserin iptal sebebinin ise Polat Yağcı ile aralarında geçen olumsuz konuşmalar olduğunu söyledi. Bülent Ersoy’un yaptığı bu açıklamanın ardından ünlü şarkıcı ve ünlü müzik yapımcısı arasındaki tartışmanın sebebi merak konusu oldu.

Bülent Ersoy, Polat Yağcı ile aralarında geçen olumsuz konuşma sebebiyle Kuruçeşme Açıkhava2daki konserinin iptal olduğunu açıkladı. Günün en çok konuşulan konularından biri olan iptal kararı sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Ersoy’un sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada ise konserin iptal sebebine de yer verildi. İşte detaylar…

KONSERİ İPTAL ETTİ

Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy’dan hayranlarını üzecek bir karar geldi. Paraf Kuruçeşme Açıkhava’daki konserini iptal ettiğini duyuran Diva, Polat Yağcı ile aralarında geçen olumsuz konuşmalar sonucunda konseri iptal etme kararı aldığını bildirdi. Bülent Ersoy, 9 Ekim 2022 tarihinde Paraf Kuruçeşme Açıkhava’da konser verecekti. Hayranlarıyla buluşmayı bekleyen Ersoy, konserini iptal ettiğini açıkladı.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul’daki konserini iptal ettiğini duyuran Bülent Ersoy, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ‘Pek muhterem takipçilerim ve saygıdeğer sanatsever velinimetim dinleyicilerim… 9 Ekim tarihindeki Sayın Polat Yağcı beyefendinin emr-ü iradelerindeki gerçekleşecek olan Paraf Kuruçeşme Açıkhava mekanındaki konserimi Sayın Yağcı ile aramda gerçekleşen bazı olumsuz diksiyonlarımız gereği tek taraflı şahsım olarak icra-i faaliyet edecek olduğum bu konserimi iptal ettiğimi zaat-ı şahanelerinizle paylaşmayı lüzumlu gördüm. Bilgilerinize arz olunur efendim.’ ifadelerine yer verdi.

Başa dön tuşu